Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Dziubek.. najpierw gadasz Wiktorii, że jest cudowna, słodzisz jak poyebany, a wchodzi Peciara i nagle już Wiktoria nie jest cudowna i słodka i inna rozkoszna... Dziubek, zasługujesz ode mnie na cudowne:
KwasneMleko - #hotelparadise Dziubek.. najpierw gadasz Wiktorii, że jest cudowna, sło...

źródło: 1000013932

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KwasneMleko: taki był w Wice zakochany… a nie, czekaj. Ja nie wiem. Ja to zupełnie inaczej widzę. Lubią się. Nic nie obiecywał. Był szczery, przeprosił, nie kombinował za plecami. No co, miał z nią siedzieć na siłę, jak ja tylko lubił a Julka mu się bardziej podobała?
  • Odpowiedz
@KwasneMleko: no on tak skraca dystans, nic jej nie obiecywał, taki jest. Mówił Milanowi, że nie czuje nic, ale będzie próbował to rozwinąć. Uważasz, że powinien zostać z Wika mimo, że bardzo podobała mu się Julia?
  • Odpowiedz
@Menow: A. Mógł podejść do Oliwki zamiast do Wiki, skoro to miały być wybory z „serduszka”. B. mógł się nie przytulać, całować, nie prawić komplementów (swoją drogą każdej mówi to samo), skoro wiedział, że jej się podoba i jest w niego wkręcona
  • Odpowiedz
@czeczere: byłby głup, podchodząc do Oliwii po tym jak go potraktowała. Powiedział, że będzie próbował coś stworzyć z Wiktorią, ale po prostu najwidoczniej nie było tego czegoś.
  • Odpowiedz
@Menow: mega zakompleksiony jesteś na punkcie tej Oliwii xD jak go niby potraktowała co? I z tego co wiem to Michałek dwa razy provowal do Wiktorii, więc za pierwszym razem nic więc za drugim już mogło wyjść? XD może jesteś gejem, ale widzę że podwójne standardy u Ciebie. Oliwia zła bo śmiała wybrać sobie parę, Michał super
  • Odpowiedz