Aktywne Wpisy

jmuhha +39
Tak wygląda „skandynawskie drewno” w praktyce.
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
źródło: 1000021897
Pobierz
KokiX +277
Stellantis - gówniany Midas motoryzacji, zniszczyli kilka znanych, europejskich marek, dzięki czemu chińskie guano znajduje dziś swoje miejsce na rynku.
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
źródło: temp_file5200882552127329581
Pobierz

Po 1godzinie jak już miałem się kłaść spać źlecialy się bezpańskie psy, około 6-10, tyle byłem w stanie wychwycić bo warczały z różnych kierunków dookoła namiotu,
Nie wydałem z siebie żadnego głosu, aż do rana, zero dźwięku z mojej strony, totalna cisza.
Na początku chciałem to przeczekać,
Ale po 2-3 godzinach ciągłego szczekania, agresywnego warczenia, walk
Na pewno inaczej sytuacja by wyglądała gdyby pies był jeden. Z trzema nie miał szans :(
@zourv: żadna b--ń może poza automatem Ci nie pomoże w starciu z trzeba owczarkami belgijskimi, które pewnie dodatkowo były szkolone do obrony. Dorosły chłop ma małe szanse w starciu z jednym.
@kwiat_pustyni626: c---a mają a nie rację. Jak nie potrafią psów ułożyć to się bierze yorka, a jak rasa jest p----------a to się ją eliminuje i tyle.
@kwiat_pustyni626 totalnie tak, ale z małą poprawką. Obecnie to już nie jest domena dresów. Dużo biegam po mieście, parku, czasem lesie i mam wrażenie, że lekko co czwarty pies to jest jakaś wariacja około amstaffowa/bullowata. I
W latach 90tych było pełno bezdomnych psów, co obecnie zostało całkiem nieźle zażegnane.
Psy rasowe (z rodowodem ZKWP/FCI) zazwyczaj będą „normalne”.
Zastanawiam się też gdzie tu nagle wszyscy widzą te rzesze ogromnych bydlaków puszczanych luzem. Mieszkam w dużym mieście, większość ludzi to nie wykracza wielkością psa poza beagle’a czy whippeta.
Ewentualnie jakieś husky i czasami w parku owczarek niemiecki. Dużych psów jest zdecydowana mniejszość.