Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2219
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +435
źródło: 1000005415
Pobierz

W tle fragment Zespołu Szkół Ponadpodstawowych 2 (m.in. Technikum Budowy Maszyn oraz VI LO).
#piotrkowtrybunalski #piotrkow #lodzkie #samochodyelektryczne #elektryki #polska #zbiorkom #komunikacjamiejskacirclejerk
źródło: 1000012142
Pobierz@onepnch: no łaski nikomu nie robisz. Ja pojechałem specjalnie i mnie to cieszy. Szkoda, że w pochmurna pogodę, no ale jest jak jest.
źródło: 1000012143
Pobierz„Na zajezdni MZK wybudujemy sześć dwustanowiskowych ładowarek do nocnego, wolnego ładowania. Natomiast na pętli przy ul. Dmowskiego (tam robiłem zdjęcia - przyp. Południk20), ustawimy 2 stacje, a przy pętli ul. Słowackiego jedną do szybkiego ładowania autobusów – wylicza dyrektor.
Koszt budowy stacji ładowania autobusów wraz z niezbędną infrastrukturą to niewiele ponad 9,8 mln zł. Około 25% tej kwoty stanowi zewnętrzne