Wpis z mikrobloga

Mirki, przestał mi działać e-papieros. Miałem model drag X z wymiennymi bateriami. Dzisiaj byłem w kilku sklepach niestety nigdzie nie ma dostępnych praktycznie żadnych Mod-podow lub ogólnie żadnych e-papierosow. Gdzie to teraz kupić? Macie jakieś miejsca? Może być priv #epapierosy #vapowanie #warszawa
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ricardo_kaka: Widziałem jakieś niedobitki w vapemaniacy. W polsce raczej nie dostaniesz już dobrego sprzętu, zwłaszcza w sensownej cenie.
Ja bym jeszcze sprawdził czy baterie się czasem nie rozlały i czy nie trzeba przeczyścić styków, reszta opcji to próbować podłączyć pod komputer albo grzebać w bebechach, bo mogło pójść zwarcie.
  • Odpowiedz
@ricardo_kaka: jak ci sie chce to możesz rozebrać peta i napisać co dokładnie się stało albo się wspólnie tutaj wykryje usterke i sie zoabczy czy bedzie to opłacalne. Bo jeśli niewielka to bardziej sie opyla naprawić niż sie pierdzielić z zakupem czegoś nowego jeśli ten był dobry
  • Odpowiedz
@sutyjelcza: Jak nie działa to nie działa. Jak chłop nie ma dobrego miernika i lutownicy to nie ma sensu się z tym babrać. Tym bardziej, że często i tak zalewają pół PCB klejem.
  • Odpowiedz