Cenzury szabesgojeskiej ciąg dalszy teraz beciakowa moderacja się zesrywa o avatar z Tedem Kaczyńskim xDDD Dobra zmieniam na Zbyszka Kucharskiego
Jeszcze pewnie się o opis dosrali, bo miałem "moderacja to szabesgoje" po serii usuniętych komentarzy z gównopowodów, bo jakiś neuropek czy inny **** (to specjalnie, bo jestem na cenzurowanym) zgłosił.
teraz beciakowa moderacja się zesrywa o avatar z Tedem Kaczyńskim xDDD
@Masterpolska94: Mi się kiedyś dopieprzyli o Dirlewangera w avatarze xd Nie czaję tego, to teraz wypieramy historię i taka osoba nie może się pojawiać w avatarach tylko dlatego że była zła? Rozumiem jakbym swastykę dał bo to promowanie nazizmu ale osobę, która już nie żyje?
@KrolCyganowWladcaPatologii: Mi kiedyś za avatar z adim się dowalili, to jeszcze tam rozumiem jako tako, ale był humorystyczny, a nie jakieś pochwalanie. Inna sprawa, że to musi jakiś debil siedzieć i zgłaszać masowo, bo to niemożliwe, żeby tyle czasu nie było problemu, a teraz nagle im przeszkadza xD
Inna teoria, że po prostu szukają już wszystkich opcji, żeby mi perma dać, bo już zaliczyłem kilka banów za nic praktycznie, bo
Dobra zmieniam na Zbyszka Kucharskiego
Jeszcze pewnie się o opis dosrali, bo miałem "moderacja to szabesgoje" po serii usuniętych komentarzy z gównopowodów, bo jakiś neuropek czy inny **** (to specjalnie, bo jestem na cenzurowanym) zgłosił.
#przegryw #bekazmoderacji
źródło: 5324637478
Pobierzźródło: 568568
Pobierz@Masterpolska94: Mi się kiedyś dopieprzyli o Dirlewangera w avatarze xd Nie czaję tego, to teraz wypieramy historię i taka osoba nie może się pojawiać w avatarach tylko dlatego że była zła? Rozumiem jakbym swastykę dał bo to promowanie nazizmu ale osobę, która już nie żyje?
Inna teoria, że po prostu szukają już wszystkich opcji, żeby mi perma dać, bo już zaliczyłem kilka banów za nic praktycznie, bo