Wpis z mikrobloga

Cenzury szabesgojeskiej ciąg dalszy teraz beciakowa moderacja się zesrywa o avatar z Tedem Kaczyńskim xDDD
Dobra zmieniam na Zbyszka Kucharskiego

Jeszcze pewnie się o opis dosrali, bo miałem "moderacja to szabesgoje" po serii usuniętych komentarzy z gównopowodów, bo jakiś neuropek czy inny **** (to specjalnie, bo jestem na cenzurowanym) zgłosił.

#przegryw #bekazmoderacji
Masterpolska94 - Cenzury szabesgojeskiej ciąg dalszy teraz beciakowa moderacja się ze...

źródło: 5324637478

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

teraz beciakowa moderacja się zesrywa o avatar z Tedem Kaczyńskim xDDD

@Masterpolska94: Mi się kiedyś dopieprzyli o Dirlewangera w avatarze xd Nie czaję tego, to teraz wypieramy historię i taka osoba nie może się pojawiać w avatarach tylko dlatego że była zła? Rozumiem jakbym swastykę dał bo to promowanie nazizmu ale osobę, która już nie żyje?
  • Odpowiedz
@KrolCyganowWladcaPatologii: Mi kiedyś za avatar z adim się dowalili, to jeszcze tam rozumiem jako tako, ale był humorystyczny, a nie jakieś pochwalanie. Inna sprawa, że to musi jakiś debil siedzieć i zgłaszać masowo, bo to niemożliwe, żeby tyle czasu nie było problemu, a teraz nagle im przeszkadza xD

Inna teoria, że po prostu szukają już wszystkich opcji, żeby mi perma dać, bo już zaliczyłem kilka banów za nic praktycznie, bo
  • Odpowiedz