elo, moj dobrodziej nie respektuje benefitow związanych z niepelnosprawnoscia. Co robić? Mam umowę terminową do marca. Czekać cierpliwie na przedłużenie na czas nieokreslony a potem pytać o rozliczenie wstecz?
Cwele same się pytały o to, a ja im prawdę napisałam. Z innych ważnych rzeczy, firma nie ma związku zawodowego w moim oddziale. W 2 innych jest, mówimy o pl. W skali europejskiej niby coś tam są xD no a prawda jest taka, że założycielkę związku w Warszawie doprowadzili do zwolnienia, zamykając ja w pokoju bez obowiązków służbowych. W sumie jakby można było zabrać telefon, to ciagnelabym taki hajs xD
Yeabbuc Januszy, kapitalizm i ważę matki (⌐͡■͜ʖ͡■)
@AtrakcyjnyRozowyPasek: Co znaczy nie respektuje? Napisali ci w mailu że mają w------e xd ? Wiadomo że nie przedłuża ci umowy więc będziesz się mogła sądzić tylko o ten okres.
@DeoLawson: no pracuje po 8h, a nie 7h w systemie mam 26 dni urlopu, bez dodatkowych 10 dni. No i na turnus rehabilitacyjny sobie nie pojechałam w tym roku.
@DeoLawson: do sedna: nikt mi nie powiedział, że nam robić jak w wiadomości powyżej. No więc siedzę cicho bo boje się jak zacznę teraz o siebie walczyć to po prostu nie przedłuża mi umowy.
@AtrakcyjnyRozowyPasek: Jak zaczniesz o siebie walczyć za mocno to pewnie nie przedłużą ci umowy, takie są niestety realia, masz wybór, albo buzować się już teraz, albo poczekać na przedłużenie umowy.
elo, moj dobrodziej nie respektuje benefitow związanych z niepelnosprawnoscia. Co robić? Mam umowę terminową do marca. Czekać cierpliwie na przedłużenie na czas nieokreslony a potem pytać o rozliczenie wstecz?
Cwele same się pytały o to, a ja im prawdę napisałam. Z innych ważnych rzeczy, firma nie ma związku zawodowego w moim oddziale. W 2 innych jest, mówimy o pl. W skali europejskiej niby coś tam są xD no a prawda jest taka, że założycielkę związku w Warszawie doprowadzili do zwolnienia, zamykając ja w pokoju bez obowiązków służbowych. W sumie jakby można było zabrać telefon, to ciagnelabym taki hajs xD
Yeabbuc Januszy, kapitalizm i ważę matki (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)