Wpis z mikrobloga

No i mój kumpel powoli w paromiesieczną podróż do Azji ROWEREM - namawiam go żeby zakładał tag i zdawał relacje bo choć jeszcze nie wyjechał, już były problemy z zamkniętymi przejściami Pakistan-Indie, ustalał coś z ambasadorem w Indiach i właśnie na szybko wyprzedaje swój majątek którego nie ma sensu trzymać przez kilka miesięcy

I teraz pytanie - jak realnie mogę mu pomóc sprzedać dość problematyczne auto?

Miał go jakiś czas, służył jako polkamper ale teraz trzeba się go pozbyć a nie mam pomysłu gdzie postować. Tagi #sprzedamauto #sprzedam i #samochody wiadome, ale może jakieś sensowne miejsce w necie prócz grupek FB?

W sumie jakby ktoś był zainteresowany, podsyłam jego ogłoszenie:
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/volkswagen-transporter-ID6HHzja.html?utm_medium=ad_share&utm_content=b

Jeśli ktoś realnie zainteresowany, cena do dogadania. Za 7k do oddania od ręki.

Inny kumpel który siedzi w sprzedaży aut twierdzi że skoro opisał każdy możliwy problem z autem i usterkę będzie mu ciężko sprzedać bo kupujący to często debile i nie chcą słyszeć że z autem coś trzeba robić, lepsze ogłoszenie max do 180k i wszystko śmiga, ale sam też zawsze wolałem wszystko opisać i mieć przynajmniej z głowy wieczny spam telefoniczny z telefonami.

I pozwolę sobie zatagować swój #rozkminkrzaka dla małego zasięgu.
bkwas - No i mój kumpel powoli w paromiesieczną podróż do Azji ROWEREM - namawiam go ...

źródło: 1000017459

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Myślę, że oprócz schodzenia z ceny nic wiecej nie da sie zrobic. No oprócz oczywistosci jak naprawa tych usterek.
T4 w sprzedaży to łatwizna ;p
  • Odpowiedz