Aktywne Wpisy

uncle_freddie +478
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

jednorazowka +311
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Nie wiem gdzie bym dziś był gdyby nie ten ziom :)
https://youtu.be/nCRVrZQutTQ?si=kf392JEgZj6JmPLO
#daveramsey #uk #oszczedzanie
źródło: temp_file7716808964178807585
PobierzPewnie bym pchał oszczędności w betonowe złoto zamiast trzymać bitcoina długoterminowo.
: zeby pozbyć się wszystkich kredytów oprócz mieszkaniowego uczciwy. Kredyt mieszkaniowy to najlepszy kredyt jakim można mieć:)
@scriptkitty
Dzięki temu że go słuchałem dziś odkładam 71% mojej wypłaty co miesiąc
@scriptkitty dokładnie tak jak mówisz
@zomowiec: a to teraz tak mozesz bo splacicles juz kredyt na dom (pamietam jak pisales o tym na tagu UK)!
w Polsce jest podobny influ o finansach Marcin Iwuć - co uczy ludzi w Polsce aby tez pozbyc sie kredytow i kase inwestowac!
Ciezko sie nie zgodzic z czym co robia Ci panowie w szczegolnosci w USA gdzie ludzie maja po 30 kart kredytowcyh bo
Bo by nie mieli bata nad sobą żeby długi spłacać,
Tylko by jeździli na wakacje po 3-4 miesiące w roku jak ja( ͡° ͜ʖ ͡°).
Gospodarka by siadła, było by więcej konkurencji wśród obiboków, tych co się już dorobili, pewnie inflacja by
opowiadal o tym w wywiadzie dla Lotka (tego stand-upera)
Moj dobry znajomy,szef co zleca mi prace byl w Kostaryce na nurkowaniu i spotkal Amerykanina z banksterki gdzies w okolicy 2008 roku,
Ten mu doradzil zeby poczekal chwile z zakupem domu w uk.
Mial okolo £150.000
Na poczatku 2009 roku bank of england oposcil stopy procentowe o 5%, oraz ceny domow spadly wyraznie, Idealny moment na kupno wychwycil.
Obecnie ten jego dom na wsi kosztuje £300.000+