Aktywne Wpisy

algus +155
MaΕe #chwalesie PrzebiΕem 8k netto w mieΕcie gminnym 25k mieszkaΕcΓ³w. Przed skoΕczeniem 30 lat. Ja wiem, ΕΌe wszyscy tutaj #programista15k ale ja jestem tylko skromnym kierasem niΕΌszego poziomu w maΕym zakΕadzie produkcyjnym ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°) #pracbaza
ΕΊrΓ³dΕo: image
Pobierz
miji1000 +3
#gielda czym siΔ zajmujecie na codzien? Pisze za 2 lata mature i chciaΕbym siΔ dowiedzieΔ w jaka najlepsza dziedzinΔ iΕΔ ΕΌeby zbieraΔ kapitaΕ na xtb? ProszΔ pomozcie

Moja teΕciowa na wakacjach nad morzem zaczΔΕa czytaΔ "EgzorcystΔ". StwierdziΕa, ΕΌe to najbardziej diabelska ksiΔ ΕΌka, jakΔ miaΕa. Nie daΕa rady jej dokoΕczyΔ i oburzona wrzuciΕa jΔ z molo do morza.
KupiΕam drugi egzemplarz, zmoczyΕam wodΔ i wΕoΕΌyΕam do szuflady jej nocnej szafki.
BΔdΔ siΔ smaΕΌyΔ w piekle. π
(Znalezione w necie)
( Ν‘Β°( Ν‘Β° ΝΚ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°)Κ Ν‘Β°) Ν‘Β°)
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file3908641590189897603
PobierzΕΊrΓ³dΕo: temp_file1679234821323845853
PobierzZnajomy na studiach wynajΔ Ε mieszkanie. Po kilku miesiΔ cach siΔ wyprowadziΕ, zostawiΕ sobie jednak zapasowΔ parΔ kluczy. Po nim do mieszkania wprowadziΕa siΔ jakaΕ dziewczyna, ktΓ³ra na kaΕΌdy weekend wyjeΕΌdΕΌaΕa do domu. Znajomy to rozpracowaΕ i kiedy ona w piΔ tek wieczorem wychodziΕa z bloku i szΕa na dworzec, juΕΌ mijaΕa jego stojΔ cego pod klatkΔ . OczywiΕcie nie znaΕa go i nie miaΕa o niczym pojΔcia. On wchodziΕ do mieszkania, spΔdzaΕ w
MyΕliecie, ΕΌe to hardcore? Uczcie siΔ ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°)
Chryste Panie, jak moΕΌna z takim spokojem opowiadaΔ o zranieniu psychiki wΕasnego dziecka na wiele lat dla ΕΌartu.
ΕΊrΓ³dΕo: 1541145667_s7eskr_600
PobierzΕΊrΓ³dΕo: images
Pobierz