Aktywne Wpisy

MonazoPL +177
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +438
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Wiek 33 lata
84kg 177cm
Takie wynik od 3 lat.
Mimo;
- wypoczynku
-dobrego snu
-zmniejszyłem ilość pracy
-diety(jem wszystko oprócz fast food)
treningi siłowe dwa 2x w tygdoniu (na więcej nie mam siły)
brak depresji jestem spełnionym człowiekiem
-Objawy:
-brak energii i siły
-ospałość
-mimo diety i treningów więcej tłuszczu.
-brak libido
-problemu z koncentracją
- pomniejszone jadra do 11ml i 10ml norma od 15 ml
1. Byłem u pani endokrynolog (ok. 45 lat) – powiedziała, żebym się przyzwyczaił, bo „nie jestem już najmłodszy” i tak po prostu będzie. Kazała się wysypiać i jeść zdrowo.
(Tłumaczyłem, że tak robię cały czas, ale mur).
2. Byłem u pana profesora (ok. 60 lat) – przepisał mi suplementy „na poprawę jakości nasienia” (cynk, magnez itd.). Na wizycie kontrolnej powiedział: „Taka pana natura, ale wszystko jest w porządku, bo wąsy panu rosną! Jakby pan chciał mieć dzieci, to tylko in vitro. Chce pan?”
(Podziękowałem i wyszedłem).
3. Pani endokrynolog (ok. 40 lat) – stwierdziła, że mam niski testosteron, ale „taka moja natura” i nie ma co ingerować, bo rozreguluję sobie inne hormony. Powiedziała też, że pomimo takiego poziomu jakoś funkcjonuję i „tak już po prostu jest”.
Dodała, że jeśli będę chciał mieć dzieci, może przepisać mi Clomifen, ale tylko jednorazowo – żebym nie myślał, że będzie mi go wypisywać cały czas. Potem, jak to ujęła, „trzeba będzie wrócić do tego, co było wcześniej, bo taka pana natura”.
(Podziękowałem i wyszedłem)
Moje ostatnie wyniki krwi:
Testosteron całkowity: 179 ng/dl
Testosteron wolny: 4,3 pg/ml
Prolaktyna: 10,58 ng/ml
LH: 2,54 mIU/ml
FSH: 3,59 mIU/ml
Zdecydowałem, że spróbuję jakiejkolwiek kliniki TRT, żeby zobaczyć, co oni powiedzą i czy da się coś z tym zrobić.
Nie wiem tylko, którą klinikę wybrać.
Czy ktoś z was ma już jakieś doświadczenia w tym temacie? On-line czy lepiej coś stacjonarnego?
Za wszystkie informacje dziękuję.
#trt #testosteron #mikrokoksy #silownia
#wykop30plus #sterydy #suplementy
źródło: Screenshot_20251016_105623_Gallery
PobierzJaka klinika trt?
nic mnie nie w-----a bardziej jak takie zasiedziałe baby i dziady lekarze z tekstami "tak już jest, taka pana natura"
Chciałbym, tylko trafić na takiego dobrego. Opinie w necie super a na żywo tragedia. No nic, będę szukał dalej kogoś ( ͡° ʖ̯ ͡°)