Wpis z mikrobloga

Przeglądam sobie profil właściciela, którego psy zaatakowały człowieka, który w wyniku odniesionych obrażeń zmarł i muszę przyznać, że tam jest całe combo - konfederacja, ruch narodowy, Rosja super, banderą, "ukry", LGBT, Europa płonie i leży xD plus wstawianie reelsów, że pies to ma być agresywny.

Mam nadzieję, że rodzina zmarłego puści go z torbami.

#psy #zielonagora #polska #polskieonuce #bekazprawakow
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@deeprest: nie mogę teraz znaleźć oczywiście artykułu, wcześniej czytałem jakiś art gdzie było dużo informacji typu ile trwały poszukiwania ofiary po tym jak zadzwonił na 112 i coś tam jeszcze, bodajże właśnie tam było wspomniane coś typu że właściciel psów ponoć wyjechał.

Ciesze sięże to bzdura, usuwam z wpisów wyżej, dzieki.
edit. aha, nie usuwam bo się nie da.

edit2. o, to dobre jest, z artykułu wyżej, o zarzucie: "w
  • Odpowiedz
@dwojra ehe xD obecnie na sprawę cywilną czeka się jakieś 18 miesięcy na pierwszą rozprawę. Później tylko 10 lat biegłych i apelacji i innych p---------w i voila wygrałaś 100k PLN, o ile stary ubek wcześniej nie wykituje.
  • Odpowiedz
@wtbn: Z tymi poszukiwaniami to często żarty są. Sam znam przypadek jak w wypadku człowiek umarł między 3 a 4 w nocy, a rodzinę powiadomili o tym fakcie o 19, bo niby adresu dzielnicowy nie mógł ustalić. Przykre takie sprawy, ale różni ludzie w różnych formacjach pracują
  • Odpowiedz
via Android
  • 17
@leeaxe: jako wolontariusz mam trochę do czynienia właścicielami zwierząt i jak dotąd psy, które były agresywne lub były w typie rasy agresywnej występowały łącznie z właścicielem patusem/kryminalistą/prawilnym sebkiem spod znaku wielga biała bolzga. Oczywiście to dowód anegdotyczny, mogłam po prostu trafiać na takie przypadki. Ktoś może się tym zainteresuje naukowo, jaka jest korelacja światopoglądu z posiadaną rasą lub behawiorem psa ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@dwojra: niemożliwe, psiaz prawak, przecież to się nie zgadza z teoria @WielkiNos gdzie psiarze to tylko lewaki z wielkich miast

@leeaxe lol widać jak g---o wiesz o tym co piszę. Od zawsze podkreślałam, że psiarstwo nie ma płci ani poglądów politycznych.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: a to nie wiedzialem tego, ale za to widziałem masę szczucia na lewaków i jakoś kropki same sie połączyły, ale jak piszesz że nie to, przyznaje się że się myliłem 😛 miłego dnia
  • Odpowiedz
@dwojra: jako wolontariusz to raczej spotkania z kretynami którzy sobie nie radzą z psem. Jak ktoś potrafi pracować z psem i weźmie sobie np. belga to raczej nie będzie wymagał pomocy.
  • Odpowiedz
Przeglądam sobie profil właściciela, którego psy zaatakowały człowieka, który w wyniku odniesionych obrażeń zmarł i muszę przyznać, że tam jest całe combo - konfederacja, ruch narodowy, Rosja super, banderą, "ukry"

@dwojra: Aż szkoda że to nie odwrotnie. Typ którego profil widziałeś to nie ten zaatakowany.
  • Odpowiedz