Wpis z mikrobloga

Przeglądam sobie profil właściciela, którego psy zaatakowały człowieka, który w wyniku odniesionych obrażeń zmarł i muszę przyznać, że tam jest całe combo - konfederacja, ruch narodowy, Rosja super, banderą, "ukry", LGBT, Europa płonie i leży xD plus wstawianie reelsów, że pies to ma być agresywny.

Mam nadzieję, że rodzina zmarłego puści go z torbami.

#psy #zielonagora #polska #polskieonuce #bekazprawakow
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dwojra: @thorgoth A ja tam uważam, że ZK będzie dla niego za miękką karę i raczej znając orzecznictwo w naszym kraju zawiasy pójdą, bo wyjdzie, że świetnie zabezpieczył psy, a grzybiarz był agresywny, bo robił do nich groźne miny i mógł wskoczyć na drzewo np. Oczywiście kpię. Ja dla takich ludzi mam jedno miejsce. Psychuszka. Tam trafia się bez terminu. Kiedy zwolnią gościa decyduję ordynator. Typ mógłby dzięki temu
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: pieski z daleka wyczuły złego człowieka, mógł ich nie zaczepiać.

Gość się nacierpiał, ale chyba lepiej zginąć w walce niż przeżyć ale z wszystkimi kończynami amputowanymi.

A właściciel psów ponoć już za granicą, policjanci muszą do tematu dopiero usiąść na spokojnie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Variv: w ogóle ciekawa jestem jaki będzie miał zarzut, pewnie spowodowania zagrożenia życia lub zdrowia, bo generalnie brak zachowania ostrożność przy trzymaniu zwierzęcia to wykroczenie
  • Odpowiedz
@Cohonez: skąd wiesz, że na zachód? Może uciekł do krainy szczęśliwości prawaków i wiecznych ziemniaków do końca życia. DO KOŃCA ŻYCIA, MORDO ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz