@_______________________: Jutrzejsze "Ornate" - miało być, że jedynym czego by na obrazku zabrakło to ornat (i scenka z plebanii w Dąbrowie Górniczej), ale tego się tak 1 do 1 nie tłumaczy, więc będzie coś innego.
zrobiłbyś kariere jako taki cyniczny komiksiarz, nie to co ten bezbek rysuj
@_______________________: Robiłem karierę w robocie, zanim przyszła praca zdalna - każde jedno spotkanie owocowało rysunkami odnośnie aktualnych tematów. Część z nich była na tyle uniwersalna, że pasowałaby wszędzie. Sporo jednak takich, że trzeba siedzieć w temacie, żeby wyłapać smaczki. Tutaj w przypadku zainteresowania link do przeszłości.
@masqar: Kiedyś już rysowałem - sytuacja zobrazowana polegała na tym, że trzeba było w aplikacji podmienić jakąś bibliotekę, wersję czegoś tam podnieść itp. "JAR" to domyślne rozszerzenie dla bibliotek w javie, więc na spotkaniu, gdzie gościu przydzielał to zadanie padło faktycznie, że "It is just a one jar". I faktycznie wypowiadający te słowa potrafił kończyć zdania dodając "men". Także obrazek niejako zaprojektował się sam. ( ͡º
Pierwszy raz w życiu tankowałem ON po 9.06zł. Dziękuję panu premierowi, ministrom i wszystkim, którzy mają na to wpływ. Brat jest w delegacji u pepiczków i tankuje ponad złotówkę taniej. Uśmiecham się i robię swoje.
@_______________________: Jutrzejsze "Ornate" - miało być, że jedynym czego by na obrazku zabrakło to ornat (i scenka z plebanii w Dąbrowie Górniczej), ale tego się tak 1 do 1 nie tłumaczy, więc będzie coś innego.
Zasady są po to by je łamać ;>
@_______________________: Robiłem karierę w robocie, zanim przyszła praca zdalna - każde jedno spotkanie owocowało rysunkami odnośnie aktualnych tematów. Część z nich była na tyle uniwersalna, że pasowałaby wszędzie. Sporo jednak takich, że trzeba siedzieć w temacie, żeby wyłapać smaczki. Tutaj w przypadku zainteresowania link do przeszłości.
@masqar: Kiedyś już rysowałem - sytuacja zobrazowana polegała na tym, że trzeba było w aplikacji podmienić jakąś bibliotekę, wersję czegoś tam podnieść itp. "JAR" to domyślne rozszerzenie dla bibliotek w javie, więc na spotkaniu, gdzie gościu przydzielał to zadanie padło faktycznie, że "It is just a one jar". I faktycznie wypowiadający te słowa potrafił kończyć zdania dodając "men".
Także obrazek niejako zaprojektował się sam. ( ͡º
źródło: jasper_migration
Pobierz