Wpis z mikrobloga

Pewnie ze cały i jak na razie nie mam co do tego auta zastrzeżeń bo jeździ sie dobrze. Jedynie co to klima była do roboty w serwisie bo ledwie działała. No nie wiem, być może ta kaleka kupuje se startery, kto bogatemu zabroni to w końcu wieloletni kierowca ciężarówki jest xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Tomek_93: A jaki to model? ;-) Dużo zapłaciłeś? ;-) Bo jak skasujesz i nauczysz się jeździć, będę miał coś lepszego dla Ciebie ;-) Moja stara komis otworzyła, oczywiście żartuję
Saszka__ - @Tomek93: A jaki to model? ;-) Dużo zapłaciłeś? ;-) Bo jak skasujesz i nau...
  • Odpowiedz
@Saszka___: 308 silnik 1.4 benzyna 95 koni, dałem 9500 te 5 stów stargowałem. Jak dla mnie on spokojne wystarcza do miejskiej jazdy Ja wątpię ze go r---------e szczególnie przy jego mocy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam zamiar tym autem jeszcze pojeździć ten rok przynajmniej później pomyśle nad kupnem samochodu z mocniejszym silnikiem.
  • Odpowiedz
A syn boży to pewnie by sie zabił w takim aucie skoro nawet jego instruktor nauki jazdy do egzaminu go nie dopuścił hehe ja wątpię by ta kaleka kiedykolwiek w życiu zdobyła prawko xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Tomek_93: Powiem Ci szczerze, że przepłaciłeś... w tej samej cenie kupiłbyś u mojej starej Saaba 95 2.0T z gazem, więc tanio, sprawdzonego od każdej strony z niewielkim przebiegiem 350 tkm ;-)
Daj znać jak będziesz zmieniał auto ;-)
  • Odpowiedz
@marek_w92: Ale ja pisze o prawdziwym samochodzie i prawie jazdy, bo na samym zdjęciu z neta nigdzie nie pojedziesz synieboży xD Zresztą ty byś nim nawet jechać nie umiał bo przepisów nie znasz skoro instruktor cie w-----ł z kursu prawa jazdy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz