Wpis z mikrobloga

Mozna jakoś samemu ogarnąć dobrze shopify i woocommerce mimo ze nie mam co sprzedawać?

NIeraz znajomość tych dwóch narzędzi przewija mi sie w wymaganiach o prace, kiedys nawet przy rozmowie kwalifikacyjnej na grafika pracodawca pytal mnie czy sie na tym znam(mimo ze nie bylo nic o tym w ofercie), więc moze nauka tego jakos by mi pomogła w znalezieniu pracy, bo nie ukrywam ze mam z tym duży problem

Dodam ze kiedys np. nie mialem problemu z tworzeniem strony w wordpress (ale cos prostego dla siebie bez programowania) - są tu jakies podobieństwa?

#marketing #marketinginternetowy #praca #pracbaza #woocommerce #it #informatyka #webdesign
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@essos: stary, nie wiem ile masz lat ale jak masz choć lekkie pociągi do pracy w branży to takie sprawy to powinieneś mieć poogarniane i włane jak powyżej.
  • Odpowiedz
  • 0
@wojciet: Ja ostatnią strone zakladalem moze z 7 lat temu, teraz pewnie sie pozmieniało. Co szkodzi popytac kogoś kto moze mieć coś przetestowane
  • Odpowiedz
@essos no wiesz. Chodzi mi o to, że skoro pytasz w kontekście pracy i padają różne zagadnienia to jest różnica między amatorską zabawą a zawodowcami. Jak dopatrujesz swoich szans względem kogoś kto ma własny serwer w containerach i pomysły dla ewentualnego przyszłego pracodawcy. Tym samym potrafiący przejąć inicjatywę w rozmowie w dogodnym dla siebie kierunku. Sam posprawadzaj, działaj...
  • Odpowiedz