Wpis z mikrobloga

@Fekalny_okuratnik: Jeszcze co jest istotne, to dla bab taka sylwetka albo coś podobnego to jest "default setting". Nawet jeżeli też mają świadomość ile trzeba na nią poświęcić, to i tak mają to gdzieś. One po prostu mają takie założenie, że tak ma być i c--j, zdania nie zmienią xD

Dlatego na przykład nie ma co wspominać babom, że chodzi się na siłownię, ćwiczy się itd., bo one odgórnie zakładają, że
  • Odpowiedz
Stąd też w obecnym stanie rzeczy redpillaki są skazani na porażkę, bo co zrobią, to i tak g---o to będzie znaczyło, tylko co najwyżej podwyższą sobie poprzeczkę na przyszłość. Wieczny grind, z-----------e tylko po to, by to co wypracowali stało się standardem i tak będą z---------ć w kółko jak chomik na kołowrotku.

@Masterpolska94: It is a strange game, the only winning move is not to play.
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan: Ma łatwiej. Mało to kobiet które mają dobre sylwetki bo po prostu nie w---------ą maca codziennie? I nie mówimy tutaj o widocznych mięśniach czy 6cio paku. Faceci mając na myśli dobrą sylwetkę widza po prostu kobietę która nie jest otyła, może nawet mieć małe krągłości.

A gdy kobieta mówi że facet ma mieć dobrą sylwetkę, to widzi typa który pół życia spędza na siłowni pilnując michy i nie pozwalając
  • Odpowiedz
Właśnie pokazujesz że to ty nie masz bladego pojęcia o temacie i siłownię to ty chyba tylko znasz z filmów WK xd

@Fekalny_okuratnik: chodzę od lat i rozmawiam z kobietami i ćwiczącymi. Mężczyźni mają łatwiej z wyrobieniem sobie odpowiedniej sylwetki niż kobiety z uwagi na naszą budowę ciała.

@kaminarii Parę dni temu rozmawiałem o tym z Gorobei. Laski mają trudniej z wyrobieniem sobie atrakcyjnej sylwetki, a gadka o tym
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan: Ale ty gościu jesteś odklejony. Nie wiem po co się tak produkujesz skoro nie pojmujesz najprostszej rzeczy. Mężczyźni biologicznie szybciej budują masę mięśniową, ale jednocześnie żeby męska sylwetka była uznana za atrakcyjną to musisz tyrać na te mięśnie całymi latami + nie rzadko wejść na b---ę xD

Kobieta jedyne co musi zrobić to nie być gruba, a jak ma wyższe standardy to wystarczy że będzie bardziej docięta i będzie
  • Odpowiedz
Ale ty gościu jesteś odklejony. Nie wiem po co się tak produkujesz skoro nie pojmujesz najprostszej rzeczy. Mężczyźni biologicznie szybciej budują masę mięśniową, ale jednocześnie żeby męska sylwetka była uznana za atrakcyjną to musisz tyrać na te mięśnie całymi latami + nie rzadko wejść na b---ę xD

@Fekalny_okuratnik: to też kwestia społeczna, nie biologiczna. No zależy o czym mówimy, czy porównaniu otyły / zaniedbany, czy chudy / zadbany - w
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan: Ale nikt nie mówi o mięśniach i stricte n-----------u po to. Temat tyczy się po prostu siłowni i atrakcyjności. Właśnie trochę ty za bardzo się zagłębiasz i zbaczasz z tematu. Jak ja i reszta podkreśla, mówimy właśnie o tym ile pracy potrzeba włożyć by być atrakcyjnym z definicji dla drugiej strony. Kobieta - minimalna praca, rekreacyjna siłka. Facet - pół życia na siłce plus dieta. Tyle.
  • Odpowiedz
@Brandon95: czarna i report.

@kaminarii

Ale nikt nie mówi o mięśniach i stricte n-----------u po to. Temat tyczy się po prostu siłowni i atrakcyjności. Właśnie trochę ty za bardzo się zagłębiasz i zbaczasz z tematu. Jak ja i reszta podkreśla, mówimy właśnie o tym ile pracy potrzeba włożyć by być atrakcyjnym z definicji dla drugiej strony. Kobieta - minimalna praca, rekreacyjna siłka. Facet - pół życia na siłce plus
  • Odpowiedz