Wpis z mikrobloga

#energylandia jak przy takiej pogodzie działają atrakcje typu rollercoaster? Jest ten halloweenowy event i korci no, ale mam do przejechania 550km no i nie chce się wywalić na minę :/ Ktoś może był parę dni temu i da znać jak to teraz wygląda?
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NeonowyDemon: ja jutro idę. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ogólnie dziś była tu ładna pogoda i wszystko wtedy działa normalnie. Nie wiem jak przy deszczu. Byłem już raz w październiku i 2 razy zimą i jedynie śnieg raz wstrzymał Hyperiona na chwilę. Tak to wszystko latało. Jak przyjedziesz w weekend haloweenowy to szykuj się na dłuugie kolejki.
  • Odpowiedz
@NeonowyDemon: w zeszłym roku kojarzę jak ludzie się spinali w komentarzach na ich FB, że stali nawet 1,5h do Hyperiona. Nie ma porównania do jazd w tygodniu gdzie na wszystko niemal z marszu wchodzisz jeśli Ci nie zależy na pierwszym wagoniku.
Ja mówię o weekendzie gdzie był finał Halloween, bo ogólnie ten cykl trwa dłużej. Nie wiem jak w inne jesienne weekendy, ale na pewno jest więcej ludu niż poza
  • Odpowiedz
@NeonowyDemon: tak, zgadza się to z danymi w apce i na wyświetlaczach na miejscu.
Sam się zdziwiłem, bo jestem 3 raz w październiku i pierwszy raz tak trafiłem. Oczywiście bez porównania do weekendu wakacyjnego, ale po tych wizytach w pustym parku jest lekki zawód.
  • Odpowiedz