Wpis z mikrobloga

Powiem tak, nie warto być brutalnie szczerym.

Ostatnio byłem na randce i kobieta powiedziała że pierwszy raz się z kimś takim spotkała, i żegna!
A to ona zaprosiła na randkę.

No więc przyszedłem i pyta się żebym jej opowiedział troche o sobie.
No to opisałem swoje życie.
Że miałem 4 operacje na przegrodę nosa 2 razy na NFZ, i 2 razy prywatnie, ale już mogę oddychać i 60% więcej niż przed.
1 leczenie kanałowe.
2 plomby w zębach, ale za to brak próchnicy, ząbki białe
1raz miałem kciuka zaszywanego po nacięciu na ceyrkularce
1raz miałem palca i ubogi zaszytego bo kosiarką na ogrodzie se najechałem
Mam bliznę na plecach na 3 cm na łopatce bo brat mi nożem przywalił niechcący.
Mam bliznę na biodrze na 10cm jak spadłem w dzieciństwie z drzewa.
Dodatkowo mam 2 palce lekko zrośnięte i obu nóg, ale. Mało widoczne.
Jak robię wyciskanie żołnierskie to mi coś chrupa w barkach ale nie boli, mimo stażu 5 lat na siłowni od zawsze tak mam.
Mam też małe blizny na klatce prawie nie widoczne jak mnie fale pier*olneły o skały w morzu.
To by było na tyle z najgrubszych spraw. No nowy nie jestem,32 lata.

Także murki uważajcie co mówicie...

#zwiazki #podrywajzwykopem #przemyslenia #logikarozowychpaskow #medycyna #zdrowie #takasytuacja #logikaniebieskichpaskow
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adamsowaanon: no ale użalałes sie jak baba 70 letnia nie do konca o to chodzi w szczerosci, samica musi cie postrzegac jako kogos kto zapewni jej przyszlosc a nie jako typa ktory moze zaraz strzelic kopytami
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: Dobry z Ciebie aspergerek, jeśli na pierwszej randce recytujesz babie książeczkę zdrowia xD Nic dziwnego, że nie miała ochoty słuchać tego więcej. Serio nie mogłeś skupić się na innych tematach?
  • Odpowiedz
aspergerek

@Seri0CiMowie: a co to?

Nie no akurat zwróciła uwagę na mój przecięty paznokć i dłoni od cyrkularki i zacząłem ten temat i tak poszło. A że dała mu mówić to wyczerpałem temat.
Miałem inne ciekawe tematy w zanadrzu bo mam spektakularne życie pełne dokonań i przygód, ale nie tamtym razem
  • Odpowiedz
No to masz naukę na przyszłość ziomeczku, żeby przy pierwszym spotkaniu zagrać trochę bardziej "marketingowo". Brzmi to obrzydliwie, ale po prostu tak jest, że jak się z kimś poznajesz to naturalnie musisz zadbać o to, aby inni nie mieli wrażenia, że rozmawiają z freakiem. Z drugiej strony, jeśli jesteś freakiem i do tego ultraszczerym, to w sumie z@jebiście dla społeczeństwa, że za wczasu mogą Cię szybko odsiać i urwać kontakt.
  • Odpowiedz