Wpis z mikrobloga

#hotelparadise trochę nie rozumiem aż tak dużej nagonki na Andrzeja. Chłop ma wybujałe ego, ale krzywdził to on głównie sam siebie. Trafił na dwie laski, które go rozjechały jak walec i nie wyrobił psychicznie. Sepleniak to jest nieporozumienie, Michał to psychopata, Kuba toksyk, reszta chłopów w tym sezonie nie istniała
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Veneziana: a ja nie rozumiem tak dużej sympatii do Andrzeja. Praktycznie cały pobyt w hotelu miał jakieś wyskoki, teraz na live Oliwia też powiedziała że po programie dalej miał swoje patologiczne zachowania po których grupa wolała się od niego odciąć. Teraz próbuje manipulować widzami i robi z siebie ofiarę. Nie wiem ilu ich tam było z 20 osób i co nagle wszyscy kłamią tylko on szczery?
  • Odpowiedz
@Veneziana: pamiętam w 7 edycji jak w programie była nagonka na Łucję i cały sezon miała wyjść prawda o Łucji a po emisji połowa ludzi z nią normalnie rozmawiała xD gdyby Andrzej był normalny to i z nim by rozmawiali
  • Odpowiedz
@Veneziana: Andrzej jest agresywnym toksykiem, ale ma sympatyczną aparycję oraz umie się rozpłakać, i myślę, że z tego powodu wiele mu się wybacza
  • Odpowiedz
@Veneziana: zgodzę się, że to, że w hp wszyscy kłamią to żadna nowość. Natomiast u Andrzeja pojawiła się jeszcze agresja i dla mnie to budzi duży dyskomfort i sprawia, że oceniam go negatywnie
  • Odpowiedz