Aktywne Wpisy

BastetII +95
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz
alibaski +393
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

A za pisu to....
Ok Matecki...
A ja wiem skąd wy so...
Ok było ch*@×o ale nie można przez 2 lata stale do tego wracać i traktować to jako argument
To tak jakby 2 lata temu zmienić zarzad w spółce i podczas oceny obecnego zarzadu przytaczane były argumenty:
A ich poprzednicy to xyz...
Dlatego zostali zmienieni aby bylo lepiej i basta. Ja chce dobrego zarządzania obecnie A nie wracania do tego co było 2 lata temu
#bekazpisu #bekazlewactwa #4konserwy #neuropa #polityka
No tak tylko człowiek o twojej logice może dojść do konkluzji po przeczytaniu mojego posta że jeśli piszę na temat antynatalizmu to nie mogę zadać pytania o polityce xD
A jeśli już popełni ktoś błąd gramatyczny to ma absolutny zakaz pisania xD
Ten Twój atak ad personam jest tak żałosny że aż śmieszny. Jeśli nie masz nic merytorycznego do przekazania to po co piszesz ?
zarzucasz komuś coś co sam non-stop robisz, powtarzalność wypowiedzi.
Przykro mi że nie rozumiesz ze te dwa tematy są różne. Sama powtarzalność twierdzeń ich nie falsyfikuje.
Wyjasniam:
Mój post dotyczy tego że w tych odpowiedziach jest zero merytoryki
Czuje się oświecony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tzw podsmiechujka może być fajnym dodatkiem do rozmowy jednak piszę o tym że ona przerodziła się w koronny "argument"
A dyskusje polityczną można prowadzić gdy po drugiej stronie masz rozmówce a nie trolla
źródło: G3TCSqpWoAA3T0i
PobierzCzy każdy zadający pytanie o obecną politykę to troll ?