Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

TCL ma wbudowany Android TV, LG nie ma żadnego smarta.
Obydwa telewizory obsługują dekodery satelitarne Zgemma i jakość obrazu jest taka jaka powinna być, nie mam żadnego ale (nie jestem wymagający).
Chcę spróbować z IPTV, telewizją przez internet.
I tu zaczynają się schody.
Postanowiłem przetestować Megogo, Sweet.tv, Smart TV od Vectry, Delta Media Player, jakichś testowych list IPTV... ale i np.Youtube. Serwisów streamingowych typu Netflix czy Disney nie opłacam więc nie mam. No i na TCL'u kanały telewizyjne nie działają płynnie, widać to zwłaszcza na kanałach informacyjnych typu TVN24, Polsat News czy TVP Info. Tam zawsze przewijają się te paski informacyjne. I z satelity wszystko działa elegancko zaś przez internet widać jak te elementy przycinają, klatkują czy jak to nazwać. I sam obraz tak samo tylko no na tych grafikach widać to wybitnie. I odtwarzając coś na YT jest podobnie. Czasami jakiś kanał działa tak jak bym się tego spodziewał albo jakiś konkretny film na YT też działa prawidłowo.
Kupiłem mi boxa gen3 i leelboxa l1 bo może android w TCL nie domaga ale jest tak samo. I nawet podłączając te urządzenia do drugiego zwykłego telewizora LG - też jest tak samo.
Zmiana częstotliwości odświeżania nic nie daje. Wiem, że też wszystko zależy od tego jak dany kanał jest nadawany, poczytałem o przeplocie, bla bla.
Ale poszedłem do kolegi, on ma zwykły telewizor Mi Mssp3 z zacinającym się android tv ale dosłownie wszystko, z każdej możliwej aplikacji działa mu tak jak należy na takich domyślnych ustawieniach.
Czy ja mam akurat jakieś c-----e telewizory czy jak bo nie ogarniam. xD
#tvbox #iptv #telewizory #androidtv
Ale nie rozumiem dlaczego takiego megogo, polsat box czy sam youtube działają u mnie jak kupa a
Już pomijam fakt, że mam ogólnie jeszcze dwa telewizory, jakiś marny Skymaster i inny LG, chyba już 20 letni. I tam to samo się dzieje, ewentualnie obraz sam w sobie jest do niczego w takim Skymasterze ale to
To jest bardzo ciekawe, bo świadczy o tym, że raczej nie jest to wina listy. Miałem pisać, że może dostawca daje tylko 25fps,
Może po prostu telewizor nowy muszę kupić? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Znowu odpalając eleven na jakimś megogo czy sweet - dramat, nie chce się oglądać.