Aktywne Wpisy

zajsty +134
W 25 kolejce Harry Kane poza kadrą meczową z powodu kontuzji łydki.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL25
Pobierz
haha123 +14
Panowie ja nie wiem czemu tutaj jest taki zmasowany atak na @tom-ek12333 bo co, bo nie jest hazardzistą jak większość tagu?
Chłop sobie gra ostrożnie, ma pozycje, jak uważa że jest za drogo to nie gra i tyle.
Ale nie robi jednego. Nie wierzy w wieczną hossę i nie robi fikołków myślowych, co już się tagowi widocznie nie podoba, bo jak ktokolwiek może mieć inne zdanie niż święta hossana na wieczność amen
Chłop sobie gra ostrożnie, ma pozycje, jak uważa że jest za drogo to nie gra i tyle.
Ale nie robi jednego. Nie wierzy w wieczną hossę i nie robi fikołków myślowych, co już się tagowi widocznie nie podoba, bo jak ktokolwiek może mieć inne zdanie niż święta hossana na wieczność amen

@wyslij_nudeski: ale to chyba chodzi o taki ciągły ból? ja bóle pleców (nie stałe) znoszę coraz gorzej, a wiem, że nie boli mnie bardziej. po prostu bardziej mnie to męczy psychicznie
Współczuję i trzymam kciuki!
@wyslij_nudeski: czekaj, czekaj… a nie możesz przejść na automat albo sprzęgło mieć w manetce zmiany biegów? Czy coś w ten deseń. Ludzie bez jednej nogi jeżdżą samochodami raczej…
A refluks w nocy nie zadziała jak nie będzie miało co się
Tak jak kowal ksztaltuje metal, ty mozesz ksztaltowac swoj los i masz na niego wplyw.
@fanatykwedkarstwa2: chyba pomyliłeś mnie ze swoim ojcem
daj sobie lepiej spokój z komentowaniem.
źródło: 20251013_122417_HDR
PobierzKorzystając z jednej kuli zdecydowanie wygodniej mi było po stronie zdrowej i odwrócona, jak z laski
@Sinti: czasem lepiej jest po prostu milczeć
Komentarz usunięty przez moderatora
to milcz, po uj mnie wołasz