Aktywne Wpisy

kamil525 +53
Ojciec lekarz wojskowy, Matka prawnik lata 80 w drugiej klasie podstawówki miałam dostać 3 matematyki. ( jestem totalnym deklem z matmy) błagałam panią nauczycielkę o 4 z płaczem mówiąc że tata mnie zabije.. zostala wezwana moja matka. Skończyłam z oceną 4. Dostałam w------l w domu. Za wypłakiwanie ocen, sąsiadki matki koleżanek i kolegów drwiły ze mnie Że wypłakałam oceny. Co to za nauczycielka? Jak można się nie zainteresować co się dzieje w

wfyokyga +51
Dajemy filmy które wszędzie są uważane jako średnie ale mają swój klimat i podobają się dla nas. Ja zaczynam, Władca Ognia z 2002 roku.
#film #filmnawieczor
#film #filmnawieczor
źródło: temp_file3874897193698318097
Pobierz

Zaraz zadzwonię na infolinię @x-kom i się zapytam czy mają usługę instalacji systemu bez aktywacji. To by wtedy rozwiązało problem.
Jak umie czytać to powinien sobie poradzić, a jak nie umie, to niech kolega powtarza podstawówkę. Ewentualnie puści sobie na yt pana z azjatyckim akcentem i mu pokaże na obrazkach, o co chodzi.
Dzięki za linka, najwyżej będę mu zdalnie mówić gdzie ma klikać.
@orgin246: No właśnie tak słyszałem kiedyś, że te tanie licencje to scam. Rozwinąłbyś temat?
Szczególnie, że wersje BOX są jeszcze droższe.
Dlatego zamiast płacić za licencje nie wiadomo skąd lepiej wbić kilka komend w CMD z poradnikiem YT i mieć
Rozmawiałem właśnie z kumplem przez telefon i on mówi, że się boi o policję xD
Uparty jest więc dla świętego spokoju woli kupić taki klucz za grosze, jego wybór.
@Hashiru: jestem jakimś ziomkiem z neta ale powiem tak. Ja tak aktywuje windowsa od czasu win 7, a skoro tego Microsoft nie załatał to znaczy, że ma to w dupie. W sumie ma to w dupie bo ilość danych jakie od nas ciągnie w cichy sposób się mu opłaca xD
Przy okazji policja ściga jak
Ale wiesz co? Możesz się do niego podłączyć zdalnie, aktywować i powiedzieć, że mu kupiłeś klucz bo dobry kolega z niego xD
na am4 co masz wybrany nic już od dawna nie wychodzi, to bardzo stara podstawka i nie ma czego ulepszac. nawet grafiki bo procesor nieco wolny już i bedzie za parę alt ograniczał.
to na am5 jeszcze z jedna albo dwie generacje będą no i ten procek jest sporo szybszy. lepiej am5 jak
@orgin246: Dobry pomysł ale kumpel taki zesrany, że dowód zakupu klucza aktywacyjnego to on sobie oprawi w ramkę i powiesi na ścianie. Ma niezłą paranoję xD
@10129: Dziękuję za propozycję, ma to
Gdybym był w okolicy to bym sam mu złożył. Oni za składanie chyba kilka stów sobie życzą.
Ale ogólnie ceny części chyba nie są takie złe ¯\(ツ)/¯
np ramy co daje są skandalicznie drogie, droższe niż ddr5.
możesz tez zapytać gościa co ma tu firmę zajmującą się składaniem kompów, części może sprowadzić, nie wiem jak z cenami. ale biorąć pdo uwagę, że chcesz i tak zamówić z zapłatą za złożenie to raczej drożej