Wpis z mikrobloga

@niemodnie: Ja nie mam, ale jak rrobiłem wyceny ostatnio to podsuwałem im oferty z choćby Otomoto, gdzie często są dobre ceny na nowe, że chcę przebić tą cenę i niech to zrobią. Czasem się udawało.
  • Odpowiedz
@niemodnie: zamawiałem skodę pod koniec września, dostałem rabat ~10%, w innym salonie powiedziano mi wprost, że nie ma szans na choćby wyrównanie tej ceny, bo Pani "pokazuje na minusie" xD Niestety na ostatni kwartał wleciały lepsze promki na 130lecie, pewnie teraz byłbym w stanie urwać jeszcze 5%
  • Odpowiedz
@niemodnie: Polecam robić to co napisał @AnalLog, da sie wtedy jako tako ponegocjować :P Ogólnie sam szukam teraz jakiegoś nowego samochodu na południu Polski ale bardziej celuje w Honde/Nissana i ze wstępnego riserczu wygląda na to, że bardziej mi się opłaca jechać do Warszawy żeby tam kupić samochód niż szukać czegoś w Krakowie, na śląsku. Krakowskie salony maja jakieś odklejone ceny za nówki i u----i i już mi
  • Odpowiedz
@niemodnie: ja napisałem maila do kilkunastu salonów skody o wycenę mojej konfiguracji i ceny potrafiły różnić się nawet o 20k. Najlepszą ofertę dostałem z Krakowa, a drugą najlepszą z Tych, zdecydowałem się na Tychy bo tylko 2k różnicy było, a mam dużo bliżej i lepsze opinie w google mieli
  • Odpowiedz