w ogóle koledzy ten Wiedźmin 3 to jest niesamowity 5 raz to przechodzę, myślę że wszystko już widziałem, a tu przypadkiem na Skellige włażę do jakiejś jaskini w której siedzą pierdzące trolle bo się najadły zepsutej cebuli xD 6 lat po moim pierwszym zetknięciu z tą grą, nie do uwierzenia po prostu #przegryw #wiedzmin #cojapacze
pograłem w to godzinę, może połtora i odpuściłem, mega nie lubię tych dialogów wybierania tego itd. bo to jakbym grał w film a nie w gre. minęły ze 2 tygodnie i pomyslalem a kupie cyberpunka moze bedzie fajny, no i bang znowu wybieranie dialogów. kasa wyrzucona w błoto
@huopisko jestem fanem, uważam za najlepszą grę, mam zrobione 250 godzin ale przechodzić tej gry parę razy by mi się nie chciało. Jednak to zbieranie kontrabandy i siekanie bandytów czy tam Wilków trochę męczy. Ale gra przednia. Zacząłem grać w 2015 i gdzieś tam doszedłem. Potem w 2018 zacząłem od nowa a 2 miesiące temu wgrałem sejwa i mnie wciągnęło. Zrobiłem krew i wino a właśnie robię serce z kamienia. Nie
5 raz to przechodzę, myślę że wszystko już widziałem, a tu przypadkiem na Skellige włażę do jakiejś jaskini w której siedzą pierdzące trolle bo się najadły zepsutej cebuli xD 6 lat po moim pierwszym zetknięciu z tą grą, nie do uwierzenia po prostu
#przegryw #wiedzmin #cojapacze
Komentarz usunięty przez moderatora
@niejestemwygrywem: nick wybrałeś dobry (。◕‿‿◕。)
@niejestemwygrywem: to po co się zmuszać?