Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Akcja z pająkiem - jak dla mnie obrzydliwa. Fascynacja tej radosnej ekipy hotelowej skazaniem na śmierć bidnego świerszcza mnie zmroziła.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Null84: okropne to było. Inaczej jak dzikie zwierzę poluje i może sobie samo coś upolować a co innego podstawiać mu niewinnego owada. Jeszcze to obserwować 😳 inna kwestia to dodatkowo puszczać to w montażu …
  • Odpowiedz
@Qutaphone: Widać, że ma zapędy na psychopatę, nie widać tu wrażliwości u ciebie. Psychopaci też zaczynali od oglądania zabijania zwierząt a później sami to robili. Macie zryte łby.

Popieram @Null84 w 100%
  • Odpowiedz
@liliove Ja tylko stwierdziłem fakt, że od zawsze ludzie i zabijają zwierzęta, czy to dla rozrywki czy dla jedzenia. A ty, że mnie robisz psychopatę, co lubi to oglądać. Nieźle masz zryta banie. Moja wrażliwość jest wycelowana w ludzi, a nie w owady.
  • Odpowiedz
@Qutaphone: zabijanie żeby przeżyć a zabijanie dla zabawy to dwie kompletnie różne rzeczy- i nie p-----l o kręgu życia o ile nie pójdziesz do lasu zeby upolować jakieś zwierze BEZ żadnych narzędzi tylko własne pazury i zęby. A następnie je pożresz w całości na surowo z kopytami i bez przypraw. Amen.
  • Odpowiedz
@Wouowina Nie napisałem, że to jest to samo. Od tej pory będzie mi szkoda każdego robaka, na haczyku wędkarza i każdego świerszcza konającego w domowych terrariach.
  • Odpowiedz
@Null84: weszłam właśnie na tag żeby o tym napisać. Zrobiło mi się naprawdę przykro, jeszcze czerpali z tego taka radość i fascynację… okropne ! I nie powinno być tak pokazywane, jakbym chciała to bym sobie takie coś na yt obejrzała…
  • Odpowiedz
@Qutaphone Raczej o to chodzi, że oni czerpali wręcz chorą satysfakcję z tego, co robił pająk.

Tak, to normalne, że zwierzęta to robią. Akceptujesz i idziesz dalej. A tu zrobiono dosłownie atrakcje dnia, a potem podziwiano z ogromną radością. To już nie jest normalne () Jakby sarna została złapana przez wilka z satysfakcją byś oglądał/a jak ją mord^^^^ i pożera? Bo to ten sam
  • Odpowiedz