Wpis z mikrobloga

O co chodzi z tym bloomem przy strzelaniu?
Gracze chcą, aby strzelanie było bardziej laserowe jak w CoDzie?
I tak gra jest mega szybka.

Jeśli zrobią z tego większego CoDa, to zrobię wszystko, aby zwrócić grę.

We are not back.

#battlefield #battlefield6
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX: Empire State, Manhattan, King's Battery (to to jest dopiero raj dla spawn camperów) to są wszystko małe mapy, a jak grasz z idiotami którzy przyszli sobie postrzelać, a nie wygrać mecz, to problem jest też na New Sobek. Wewnątrz budynków tam musiałbym mieć oczy dookoła głowy, bo przeciwnicy rozłażą się po wszystkich pomieszczeniach jak karaluchy. Punkt C na Liberation Peak to też jest niezła patologia designu.

Właściwie jedyną grywalną,
  • Odpowiedz
@TheChosen1: dokładnie, ja gram tylko escalation na cairo/firestorm i jeszcze czasem liberation ujdzie.
Ogólnie nawet ok sie bawie, ale coraz więcej drobnych rzeczy irytuje. Myśłałem, że z portalem albo custom search nie będzie problemów bo każdy będzie se grał co chce - a tu się okazuje, że portal to g---o, a custom search i tak wrzuca cię na złą mapę albo już w 3/4 rozgrywki, a po mapie znowu musisz
  • Odpowiedz
@SgtPepper1942: Bo bloom jest na chwilę obecną kompletnie r-------y, sytuacje jak na filmiku nigdy się nie zdarzyły nam podczas 2 tygodni grania w bete. I parę godzin temu na discordzie dali informację że powodują to niektóre attachmenty xD

I sam bloom to też g---o, w sensie teraz jak wbijesz komuś na plecy to po 5 pociskach dalsze full auto powoduje że pociski będą lecieć wszędzie. Zabijesz jednego/dwóch a reszta po
FuzzyWuzzy - @SgtPepper1942: Bo bloom jest na chwilę obecną kompletnie r-------y, syt...
  • Odpowiedz
@TheChosen1: Przed chwilą grałem na Empire State na Breakthrough i o mało nie dostałem wylewu z w--------a, bo przeciwników nie widać w budynkach kompletnie przez z-----e oświetlenie. Że już nie wspomnę o tym że tam jesteś PERMANENTNIE K---A OFLANKOWANY ZE WSZYSTKICH STRON, OD GÓRY TEŻ. No do k---y nędzy kto to projektował?
  • Odpowiedz