Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +129
Ja żem nigdy nie był konkwistadorem i nie zdobywał Ameryki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Lolenson1888 +4
Chłop wybrał brutalny język faktów. Jesteśmy narodem, któremu słoń nadepnął na ucho. Każdy kraj w Europie wypromował w XX i w XXI wieku jakiegoś artystę klasy światowej, a tylko my nie xD
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
źródło: 472D8B5D-7CF5-47DB-92C2-41405DBDE568
Pobierz

#bekazprawakow #konfederacja #polityka
źródło: obraz
Pobierzjednak wyciąganie ogólnych wniosków na podstawie 3 osób to trochę słabe, nie sądzisz?
jeżeli spojrzysz na poniższe dane (i policzysz wagami, wg. liczby posłów)
To nie widać jakoś istotnej różnicy między prawicą, lewicą, czy centrum
źródło: wykr
Pobierz@Anihilacja_entropii: NO nauczyłbyś się co to sarkazm bo jak widać nawet całkowicie oczywista ironia jak ciebie wali po łbie to jej nie widzisz :D
@GodEmperorWasRight: Przyznaję się bez bicia, że nie patrzyłem na tagi.
Niemniej jednak, dalej podtrzymuję bo jeżeli ironią twierdzisz odwrotnie, to dalej zostaje ten sam wniosek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GodEmperorWasRight: Tak serio to myślałem, że jest OCZYWISTYM, że nie trzeba dalej tłumaczyć, nie wiem dlaczego to w ogóle piszesz, przecież napisałem, "przyznaję się bez bicia, że nie patrzyłem na tagi"
No, ale widać "musiałeś", bo miałeś taką potrzebę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"NO nauczyłbyś się co to sarkazm bo jak widać nawet całkowicie oczywista ironia jak ciebie wali po łbie to jej nie widzisz :D"
No nie tylko on ( ͡° ͜ʖ ͡°)
na widocznej liście mepów z najniższą frekwencją jest taki ktoś (picrel)
o ch.. tu chodzi?
źródło: image
Pobierz@GodEmperorWasRight: Zabawne że gość się spruł bardziej o to że nazwałeś brauna lewakiem niż o to że braun hajs z obrzydliwej unii przytula ale do pracy nie chodzi.
@H_266: Zabawne to jest to, że nazywasz to "spruciem" i kompletnie nie zrozumiałeś tej wypowiedzi (OP akurat dobrze zrozumiał, dlatego słusznie napisał mi o sarkazmie). Na dodatek, sugerujesz, jakobym nie miał nic do Brauna (Gdzie uważam, że to najgorsza zaraza w polskiej Polityce).
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: image
Pobierzźródło: temp_file6995488673836257426
PobierzW EU jak nie masz większości to możesz wyjść i wrócić za 4 lata. Bo i tak nic przez ten czas nie ugrasz.
źródło: 8b766007a1275e9c8ed0e3ecf771e20eb4ae34f4f128211af0163bb425cd4ad1,w400
Pobierz