Wpis z mikrobloga

NO nauczyłbyś się co to sarkazm bo jak widać nawet całkowicie oczywista ironia jak ciebie wali po łbie to jej nie widzisz :D

@GodEmperorWasRight: Przyznaję się bez bicia, że nie patrzyłem na tagi.

Niemniej jednak, dalej podtrzymuję bo jeżeli ironią twierdzisz odwrotnie, to dalej zostaje ten sam wniosek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Anihilacja_entropii: Możesz mieć rację, że całe ugrupowania mają mniej więcej tyle samo ale to właśnie prawaki gadają najbardziej jak to lewacy mają krótkie rączki do pracy... (mój post) a sami jak widać najmniej w niej przebywają dlatego to jest tym bardziej zabawne (o wiele zabawniejsze jest gdy ksiądz/konserwa bierze udział w gejowskich orgiach niż jak to samo robi zdeklarowany tęczowy gej). Serio aż tak trzeba to tłumaczyć myślałem, że to
  • Odpowiedz
Serio aż tak trzeba to tłumaczyć myślałem, że to jest do ogarnięcia xd

@GodEmperorWasRight: Tak serio to myślałem, że jest OCZYWISTYM, że nie trzeba dalej tłumaczyć, nie wiem dlaczego to w ogóle piszesz, przecież napisałem, "przyznaję się bez bicia, że nie patrzyłem na tagi"
No, ale widać "musiałeś", bo miałeś taką potrzebę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Braun to lewak? hm... to się człowiek uczy

@Anihilacja_entropii: NO nauczyłbyś się co to sarkazm bo jak widać nawet całkowicie oczywista ironia jak ciebie wali po łbie to jej nie widzisz :D

@GodEmperorWasRight: Zabawne że gość się spruł bardziej o to że nazwałeś brauna lewakiem niż o to że braun hajs z obrzydliwej unii przytula ale do pracy nie chodzi.
  • Odpowiedz
Zabawne że gość się spruł bardziej o to że nazwałeś brauna lewakiem niż o to że braun hajs z obrzydliwej unii przytula ale do pracy nie chodzi.

@H_266: Zabawne to jest to, że nazywasz to "spruciem" i kompletnie nie zrozumiałeś tej wypowiedzi (OP akurat dobrze zrozumiał, dlatego słusznie napisał mi o sarkazmie). Na dodatek, sugerujesz, jakobym nie miał nic do Brauna (Gdzie uważam, że to najgorsza zaraza w polskiej Polityce).
  • Odpowiedz
@GodEmperorWasRight: po co mają chodzić na te głosowania skoro i tak tam rządzi lewica i żadne głosowanie nie zostanie rozstrzygnięte po ich myśli?
W EU jak nie masz większości to możesz wyjść i wrócić za 4 lata. Bo i tak nic przez ten czas nie ugrasz.
  • Odpowiedz