Aktywne Wpisy

kopek +19
Planuje kupić takie cos. Rata wyjdzie z 1380zl z pełnym pakietem serwisowy i różnymi bajerami w aucie. Patrzyłem inne auto po innych salonach ale to najbardziej mi pasowało - mega wygodnie, super sie jeździło.
Ford, Mazda, cupra, chińczyki odpadają, przy podobnych modelach strasznie nie wygodnie, słupki ograniczają widoczność itd itp. Mazda to jakas pomyłka.
Moze polecicie coś jeszcze?
#auto #samochody #noweauto #autozsalonu
Ford, Mazda, cupra, chińczyki odpadają, przy podobnych modelach strasznie nie wygodnie, słupki ograniczają widoczność itd itp. Mazda to jakas pomyłka.
Moze polecicie coś jeszcze?
#auto #samochody #noweauto #autozsalonu
źródło: AISelect_20260326_103844_Adobe Acrobat
Pobierz
PremeditatioMalorum +399

-Ja p------e Magda prosząca się o buziaczka od Speleniaka to nie ma moje nerwy.
-Jeszcze ten fałszywiec cieszący się, że w-----ł swoją przyjaciołkę hotelowa, po czym pod publiczkę gada, że ona taka z zyciu nie jest... Kochanie jesteś sto razy gorsza jak nie ma kamer :( nie bez powodu 99% widzów Cie nienawidzi, a żaden uczestnik nie chce miec z tobą kontaktu. Do czasu jeszcze Oliwka chciała sie z tobą spotykać, teraz pozostaje Ci tylko tępa Olka, która nie ogarnie jaką gadziną jesteś.
-Staszek zaplusował wrażliwością, może jako jedyny zauważył w Andrzeju coś więcej niż konkurenta.
-Michała dziubków i dumy po odpadnięciu Andrzeja to nawet nie będę komentować.
- panika Magdy i Natalii na śniadaniu - mistrzostwo XD swoją drogą miło, ze się przywitały z koleżanką
-No i dla wszystkich co mysla, ze Julka wejdzie i odbije Michała - moje przecieki póki co wszystkie się sprawdziły więc nie bedzie nic budować z Milanem, tylko MICHAŁEM :)
- padło dzisiaj słowo klucz: stara gwardia XDDD
w ogóle oglądam to i z każdym odcinkiem jestem coraz bardziej zażenowana zachowaniem tych ludzi, dobrze, że jest przeciek o wygranej, bo i tak nie ma komu kibicować
Wika trochę życia nie ogarnia i nie widzi, że u wszystkich jest opcją zapasową i potem przychodzi rozczarowanie, niemniej Michał już drugi raz ją robi, chłop nie ma zachamowań xD