Wpis z mikrobloga

Yo, mam ofertę pracy dla agenta Service Desku z językiem francuskim (ENG+FR) w #krakow do projektu w ramach #itsupport.
Dobry start jako entry level w branżę IT, poszerzenie wiedzy z IT Supportu lub okazja na pierwszą pracę z faktycznym wykorzystaniem znajomości języka francuskiego.

TL DR:
- umowa o pracę, pełen etat
- stawki od 7-8k PLN brutto wzwyż (w zależności od doświadczenia, poziomu języka, znajomości IT supportu)
- pakiet benefitów typu Medicover, Udemy, platforma benefitowa etc.
- robota w biurowcu na Bonarce, praca w godzinach biznesowych 7-19.

Jak ktoś jest zainteresowany to dajcie znać priv.
PS. Czekam jak zawsze na Wasze komentarze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#damprace #pracait #pracbaza
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@G06DbT: Czasami mam też oferty z samym angielskim na Kraków, jak będzie coś otwartego to się odezwę do Ciebie (lub pisz do mnie co jakiś czas jakbym zapomniał)
  • Odpowiedz
@fan_Kazika: No właśnie objęła mnie redukcja etatu i od lipca szukam pracy. Umiem tylko ang i szukam głównie na Śląsk - na razie bez sukcesów. W sumie nie chcę kurczowo automotive tylko ale ostatnio byłem zakupowcem, tak czy siak psycha siada, jak nic się nie znajdzie przez najbliższe miesiące to będe musial rozważyć emigracje.
  • Odpowiedz
@HexenHeretic to jest masakra w chwili obecnej jeśli chodzi o pracę w korpo w Krakowie zarobki/koszty życia.
7k brutto za francuski+angielski na entry level to dawali przed pandemia a jakie wtedy były koszty życia..
  • Odpowiedz