Aktywne Wpisy

wykop +15
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Wrocław. Podobno jedno z najbogatszych miast jednego z najszybciej rozwijających się państw w Europie.
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
źródło: IMG_20251112_085918
Pobierz

No i oczywiście 2-3k na dietę pudełkową, bo gotować nie ma co xd
Wyspecjalizowali się w wąskiej dzialce i "pominom" jak ten Janusz z memu o wiertarce i garnkach emaliowanych xD
Swoją drogą nie ma jeszcze tak źle bo IT dalej istnieje tylko że już powoli na całego pada.
I dobrze xD
Świadomi użytkownicy wykopu XD
zaokrąglijmy do 3k na miesiąc (20 miesięcy)
80 internet, 250 prąd, 800 czynsz, 1000 jedzenie, 1k na inne wydatki (chemia itd.)
przekąsek nie kupuje już za bardzo, abonament 30 zł no i w sumie zostaje kilkaset złotych dodatkowo, jak sie chce to się da przeżyć - do tego czasu, zdąże się przekwalifikować albo znaleźć inną pracę
@miazdzacyorangutan: ale o czym ty gadasz? Pytasz na co ludzie wydają hajs, dałem ci info na co wydają hajs. Jak z tego wywnioskowałeś, że tate siedzi przy kompie i potrzebuje odpoczywać? Jak jeszcze miałem jedną fuchę to robiłem dosłownie 2-3h dziennie. Teraz robię 6,