Wpis z mikrobloga

@ATAT-2: ale równie c-----e, nawet c-------e. Nigdy nie zrozumiem fenomenu #kapitanbomba oglądam to gowno i nawet się nie zaśmieje - tak wiem na czym polega ten c-----y żart. Jeszcze ten modyfikowany głosik, humor dla zjebow.
  • Odpowiedz
@kubson93: no faktycznie mega zdziwienie że ludzie z dobrą pracą zadowoleni ze swojego życia nie udają pseudointelektualistów w wolnym czasie i nie spędzają wolnego sobotniego wieczoru na dyskusjach o wszechświecie i Nietzschem tylko chcą troche luzu XDDDD no ale nie bo wykopek kubson93 zabroni im odmóżdżyć się w weekend przy tym co im się podoba.
  • Odpowiedz
Kiedyś oglądałem tak z ciekawości, ale przestałem, gdyż doszedłem to fundamentalnej konkluzji iż większości ludzi tam to zwykli idioci lejący się po po pyskach żyjących z lajków na Instagramie czy Tiktoku. Smutne.
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: Przepraszam, a to jest jakieś osiągnięcie niby życiowe? Ogólnie turbo zabawni są ludzie którzy na prawo i lewo chwalą się, że dodają na przykład #famemma na czarną listę, jak ci się nie podoba to dodaj i tyle a nie cnotę oraz wyższość próbujesz całemu światu ogłaszać myśląc, że jesteś lepszy z tego powodu XD
  • Odpowiedz
@sperg44: Ojej, przepraszam że obraziłem twoją pasję. Nikogo nie wyśmiewam, nie oczekuję też że ludzie będą w wolnym czasie prowadzić tylko o rozmowy o literaturze i konkursie chopinowskim. Ale oglądanie lejących się po mordach milionerów, którzy dorobili się na tym że "robili dymy w necie" jest dla mnie wybitnie abstrakcyjne.
  • Odpowiedz
  • 0
@programista_wykopek Normalni ludzie oglądają dobre seriale, czytają książki, słuchają audiobooków. Ale wy wolicie oglądać jak patusy leją się po mordach i wyzywają się na konferencjach xD I jestem przekonany, że większość czuje wyższość nad nimi w zasadzie: MÓJ BOŻE JAKIE PRZYGŁUPY HAHA JAKI TO JA JESTEM PONAD TYM XD

I później wchodzisz w taki wpis z obrazkiem i próbujesz normalnemu człowiekowi uargumentować dlaczego jesteś podludziem xD
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek rozumiem jesteś tego typu personą która decyduje co ludzie mają oglądać. Wydaje mi sie że również masz takie "boomerskie" myslenie typu ze czytanie książek to "wyższa" forma rozrywki bo przecież takie paszkwile grafomanskie typu 365 dni od patusiary z ksw Lipinskiej to coś lepszego od famemma xD

Daj żyć innym jak chcą to inni również dadzą żyć Tobie
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek a to o to chodzi. A co w życiu takiego osiągnąłeś? Bo wiesz są ludzie co faktycznie coś osiągnęli a oglądają freaky. Dla nich ty jesteś podludziem skoro już lubisz tak grupować ludzi jak typowy prawak, to np dla mnie wszystkie konserwy to podludzie. I co mam im zakazać głosować na pis lub konfederussje?
  • Odpowiedz
Chcesz mi powiedzieć, że to urwa było normalne xD

@Mega_Smieszek: najlepsze był jak on się bił i nienawidził z kamerzystą a po konferencjach i na arenie przed walką stali razem obok i gadali licząc hajs
  • Odpowiedz