Aktywne Wpisy

jmuhha +39
Tak wygląda „skandynawskie drewno” w praktyce.
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
źródło: 1000021897
Pobierz
KokiX +277
Stellantis - gówniany Midas motoryzacji, zniszczyli kilka znanych, europejskich marek, dzięki czemu chińskie guano znajduje dziś swoje miejsce na rynku.
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
źródło: temp_file5200882552127329581
Pobierz

Właściciel psów to były policjant.
WTF.
#psiarze #psy #policja #zielonagora #patologiazewsi
źródło: image
PobierzByły policjant, handlarz bronią i turbopatriota spod Zielonej Góry otworzył strzelnicę, gdzie trzymał co najmniej 5 owczarków belgijskich. Psy w niedzielę uciekły z terenu strzelnicy i zagryzły na śmierć człowieka. Mieszkańcy skarżyli się na właściciela strzelnicy ze względu na hałas i na to, że nie reagował gdy jego psy chciały kogoś gryźć tylko
Zgadza się czy coś pomieszałem?
No to już się robi ciepło. Były policjant, to ja już wiem co on może. Patriotyzm zostawmy na kiedy indziej. 5 owczarków belgijskich... To już powinien być może nie kryminał, ale odebranie mu ich...
Nad jednym k---a zapanuj, to już nie jest sztuką dla każdego.
Wystarczy wziąć jakiegoś agresywnego psa ze schroniska, "nieuplinować go" i on kogoś zagryza.
Morderstwo psem.
I zależy czy chcesz zagryźć sąsiada na śmierć czy tylko żeby poleżał kilka tygodni w szpitalu.
Mężczyzna poszedł na grzyby. Zaatakowały go trzy psy i porozrywały jego ciało
No po przeczytaniu tego już wiem, że jestem u kresu tego uniwersum i dalej się nic nie zrenderuje.
https://www.facebook.com/p/Strzelnica-Zielona-G%C3%B3ra-w-Raculi-61579013307291/
@mk321: czego wymagasz od psów. Ten sam poziom co ich czworonogi. Poczują trochę władzy, to gryza wszystkich wokół
Ale o psach biegających po lesie bez właściciela to też by mogli coś wspomnieć, ale to niedobra jest, lepiej o tym nie wspominać