Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 71
@Ravau23 ja wiem, że dla ruska Polak jest pacynką, ale tak naprawdę to tylko wasze urojenia. Tak naprawdę, to największy polski menel bije na głowę najwybitniejszych przedstawicieli waszej cywilizacji.
  • Odpowiedz
@Turin89: Ja w latach dziewięćdziesiątych latałem po placu zabaw z metalowo-plastikową strzelbą, którą mi kupiono na rynku (tak, kiedyś były tam stragany z różnymi szpargałami, kartridże do Pegazusa, chińskie ciuchy i masa innych dziwnych rzeczy). Ta strzelba, po załadowaniu metalowych sztyftów od piór, mogła przebijać pluszaki na wylot i tak się bawiły dzieciaki te 25-30 lat temu. I nikt nie kręcił Małysza, że hur-dur skandale... XD Dajmy dzieciom być dziećmi,
  • Odpowiedz
Serio? Dajcie dzieciakowi się bawić. Pewnie trauma z wojny i tym co się dzieje. Pamiętam wakacje 97, Sarajevo - z racji że już mówiłem po polsku to musiałem żołnierza NATO odgrywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 12
@Jabby a to też słuszna uwaga. W końcu to zwolennicy kato-szariatu. A jak to w szariacie bywa, tam pliki PDF są powszechne wśród guru.
  • Odpowiedz
via Android
  • 49
@Ravau23 z tego co wiem od gaśniczaków to Rosja za nic nie odpowiadała w ZSRR. Więc te loty w kosmos to pewnie zasługa jakiś Litwinów, Ukraińców lub Kazachów.
  • Odpowiedz
  • 37
@Ravau23

tych Ukraińców którzy bestialsko mordowali naszych rodaków?

Tak, tych którzy obecnie strzelają do twoich rodaków na froncie.
  • Odpowiedz
@Ravau23: a Ty nie czujesz ze na te Twoje komentarze nikt zbytnio nie reaguje? Nie wydaje Ci sie tez ze rozpamiętywać cos co było 80 parę lat temu jakby było wczoraj jest trochę delikatnie mówiąc nienormalne? Może już czas się pogodzić i iść dalej?
  • Odpowiedz
@Turin89: Nie potrafiłbym zliczyć ile zabawkowych pistoletów/karabinów miałem za dzieciaka. W zasadzie, poza klockami, to były moje ulubione zabawki. Oczywiście do zabawy w "strzelanego" na podwórku z kolegami. Dzbany w tej konfie i tyle.
  • Odpowiedz