Wpis z mikrobloga

@Lujdziarski jak grałem w diablo 3 to na czacie spamował chlop czy zrobi ktoś taxi to mu napisałem ze przez ten czas jak spamuje to juz by z połowę lvli wbił to napisal ze on ma pracę, dziecko i ze nie ma czasu na granie xD
  • Odpowiedz
@Lujdziarski mi nie sprawia tak przyjemności już granie online jak 15 lat temu. Kiedyś grając w takiego Battlefield 2 bawiłem się super teraz próbowałem Battlefield 5 ale tam się za dużo dzieje po prostu.
  • Odpowiedz
@Lujdziarski: wracajac z cmentarza, po sprzataniu grobu taty szwagier pokazal mi jakas online gierke o rycerzach, przypadkiem sieklem goscia z druzyny raz, zle sie kliklo (polski serwer) gosciu zaczal wypisać że mój stary to pies ktory j---l moja matke by mnie zrobic. To było dość świeżo po śmierci taty, nie byłem zły, po prostu zrobiło mi sie mega smutno i do konca dnia byłem struty. Do teraz myśle o tej
  • Odpowiedz
@Lujdziarski dlatego jeśli chcę się zrelaksować to odpalam gry typowo singlowe, nie wiem, Wiedźmin, Red Dead Redemption, Minecraft, cokolwiek co pozwoli mi się zanurzyć w świat przedstawiony i zapomnieć o smutnej rzeczywistości
  • Odpowiedz
@Lujdziarski: Jak widzę że rusek to nie mam żadnych skrupułów bo to największy rak gier online, j***ć ich. Wszystkim innym napiszę po prostu gg i wychodzę nieważne czy ktoś z drużyny zawalił czy po przeciwnej stronie był najgorszy tryhard spoceniec co prędzej rozwali klawiaturę niż przegra. Generalnie nie lubię tryhardów, gram w gierki żeby się dobrze bawić i w dupie mam czy wygram dopóki mecz był fajny i wyrównany. Zbyt
  • Odpowiedz