Wpis z mikrobloga

• 1
@sekreet: mam caly osprzet epapierosow w piwnicy ale nie chce do tego wracac, dlatego te woreczki bylyby idealne i cenowo lepiej niz liquidy potem i wymiana grzalek.
  • Odpowiedz
  • 1
@sekreet: tez robilem powroty do tradycyjnych, ale ja LM czerwone, ledwo paczke wyjaralem i postanowilem rzucic w pyzdu. Wszystko szlo ladnie do czasu az bylem w Amazonie XD tam znajomy wcinal te woreczki nikotynowe jak madka bombelka zasilki i 800+ i mnie tak czestowal i od paru dni jak siedze i kisne na bezrobociu ciagle w glowie mam te woreczki. BEde musial sie przejsc do zabki lub do Vape Maniakow
  • Odpowiedz
  • 0
@sekreet: znam to, u mnie rekord 3 lata bez nikotyny. Nie zlicze ile razy rzucalem. Predzej rzuce siebie o glebe niz nikotyne z organizmu xD
  • Odpowiedz
Sam snusy biorę jakoś od 2 lat prawie i w ogóle mnie nie ciągnie do palenia przez to. Odkąd zacząłem je brać to wypaliłem może 6 papierosów przez ten czas no i ani razu nie wziąłem nawet bucha vapa
  • Odpowiedz
  • 1
@Szajwus: ja ostatnio snusa bralem z tydzien temu ale od tamtej pory ciagle w glowie mysli o nich, bede musial sie w koncu przejsc i zaopatrzyc sie w opakowanie zeby sie uspokoic. Dzieki za informacje ile jak to cenowo.
  • Odpowiedz
@YaGo_ Generalnie jak nie palisz już to nie radzę w ogóle się brać za snusy, bo niestety są tak samo uzależniające jak szlugi xD Sam bym chciał je rzucić, ale za każdym razem nie wychodzi. Szkoda portfela ogólnie, ale przynajmniej nie niszczę sobie płuc.
  • Odpowiedz
  • 1
@Szajwus: nie pale juz z 4 miesiace, gdyby nie czestowanie znajomego w pracy to nie bralbym tego do ust. W sumie, zeby nie wchodzic w nikotyne i potem znowu rzucac z desmoxanem ogarne jakies tabletki na uspokojenie + herbatki z melisa, pomagalo przy rzucaniu palenia to i teraz powinno pomoc by odechcialo sie snusow
  • Odpowiedz
  • 1
@Szajwus: polecam Recigar, gdy bedzie ochota to Niquitin mini 4mg i na uspokojenie, nerwy i stres Validol (max. 10zl za opakowanie) i herbaty melisa - w ten sposob rzucilem bez glodu nikotynowego i nie pale juz 4 miesiac, mimo, ze bylem czestowany woreczkami 20mg nikotyny, fakt, jest chec na woreczek ale jakos mna "nie rzuca", nie jestem poddenerwowany czyli terapia pomogla
  • Odpowiedz