Wpis z mikrobloga

13.10 skasowały mi się punkty karne po roku. Jeżdżę praktycznie codziennie i 7 punktów to jednak dużo jeśli się dużo jeździ. Ale cóż dostałem ojcowską lepe w twarz i od tamtego momentu się pilnuje, widzę 70 jadę 70 widzę 50 jadę 50 ( ͡ ͜ʖ ͡)

Teraz w głupi sposób nie stracę punktów! #motoryzacja #samochody
Lardor - 13.10 skasowały mi się punkty karne po roku. Jeżdżę praktycznie codziennie i...

źródło: temp_file4937939181856257593

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ie sztuką jest tym zrobić z pod świateł jakieś BMW czy nowe auto, raz TT mnie dogonić nie mogło

@Lardor: nie no k---a, tyle to nie xDDDDD

i że niby te 40KM/700KG to spoko?
punto 2, którym dość długo jeździłem miało 60KM/860kg i nie pomyślałbym, że to może kogokolwiek objechać.
Swift 3 1.3 ~86KM ~760kg był już fajnym pierdzikiem za to.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@KocieUszko no spoko serio ci mówię że to idzie jak głupie te auta były znane ze miały zryw Punto to było mół teraz mam w daily 1.6 110 km i też jest mułem
Lardor - @KocieUszko no spoko serio ci mówię że to idzie jak głupie te auta były znan...
  • Odpowiedz
@Lardor: przecież na tym filmie ma ze 20 do setki. I to w komentarzach twierdzą że było z górki xD
Punto miało niecałe 15.
Niemal żadne BMW nie ma powyżej 10s.

W jakiej bańce ty żyjesz, że trabant 40KM objeżdża audi TT?
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@KocieUszko nie znasz się i wypowiadasz. To jako. Cudem dostałem mandat robiąc corolle z pod świateł? ( ͡ ͜ʖ ͡) Tak żyje tym trabantem bo to moje hobby wolę takie życie niż piwniczaka. W sumie ogarnąłem to auto po ponad 10 postoju i teraz po całej Polsce tym jeżdżę byłem nim w Katowicach, Bieszczadach, Warszawawie, Poznaniu i na Słowacji w przyszłości na pewno wypadnie na Węgry
Lardor - @KocieUszko nie znasz się i wypowiadasz. To jako. Cudem dostałem mandat robi...
  • Odpowiedz
@Lardor: ja rozumiem, że się brandzlujesz tym trabantem jak dziełem sztuki, ale czego niby nie znam i się wypowiadam?
Dałeś filmik, na którym trabant ma 20 do setki.
Nie znam żadnego auta, które miałoby taki wynik, a ty twierdzisz, że robisz corolle,bmw i tetetki.
No pomyśl chwilę czy to realne, czy oni w ogóle się ścigali?

a z mandatem to jaki problem? nikt nie sprawdza czy te 70kmh osiągnąłeś w 3s czy w
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@KocieUszko no nie znasz się to lata jak głupie to możesz na 2 i 3 długo cisnąć. Musisz zobaczyć jak to z pod świateł leci a potem możesz komentować nie znasz się a się wypowiadasz. I nic nie pisze że to sportowy wóz. Tylko masa i dobry silnik przyjacielem przyspieszenia w dodatku dobra skrzynia ( ͡ ͜ʖ ͡) nie jechałeś a komentujesz... Jeszcze raz pisze najwięcej
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@ultimatebadass 22 sekundy do setki tak mówi instrukcja i tak jest w dodatku można łatwo zdjąć fabryczny kaganiec który jest ustawiony na 125 km/h jak bym był fabiarzem to bym zmieniał olej co 1000 km i miał naklejkę 120 na tyle. Pisze że w jeździe miejskiej to dość dynamiczny wóz bo w sumie pod miasto jest stworzony.
Lardor - @ultimatebadass 22 sekundy do setki tak mówi instrukcja i tak jest w dodatku...
  • Odpowiedz
@ultimatebadass: nie jestem pewien czy on to pisze na poważnie, czy sobie robi jaja.

Rozumiem, że może się wydawać, że jakoś się odpycha na 1 i 2, bo huk pewnie jak w kombajnie, ale w dalszym ciągu to ma do 50kmh więcej, niż co drugie auto na ulicy do 100kmh.

jeslo kogos wyprzedziles to nie mogl sie scigac ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@KocieUszko oczywiście jeździłeś i wiesz jaki huk? xd kocham ludzi co nie mieli z czymś doczynienia ale będzie się wypowiadać xd. Jeszcze raz powtarzam przejedź się a potem pisz. Półki co używasz złotej zasady nie znam się ale się wypowiem. Napisz z skąd jesteś i jak będę w twoich rejonach możesz się osobiście przejechać jak będę i wtedy się wypowiesz. Typowy znafca. Ale cóż się dziwić po piwniczakach..... Pierwsze primo to
Lardor - @KocieUszko oczywiście jeździłeś i wiesz jaki huk? xd kocham ludzi co nie mi...

źródło: temp_file7642882974993004928

Pobierz
  • Odpowiedz
Napisz z skąd jesteś i jak będę w twoich rejonach możesz się osobiście przejechać jak będę i wtedy się wypowiesz.

@Lardor: dobra, do KRK mam godzinkę jazdy, możemy się ustawić, ja moim focusikiem a ty twoim trabantem, zobaczymy czy mnie objedziesz, skoro z TT ci się udało ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Lardor: czy trabant to wóz stworzony do miasta? Chyba był stworzony głównie po to żeby był jakiś wóz w tamtych czasach, wtedy jeszcze nie rozgraniczali na miejskie auta tylko pakowali rodzine, bagaże na dach i na wakacje ;) No ale szanuje za pasję, dbanie etc - motoryzacja nie jedno ma oblicze :)
  • Odpowiedz
@Lardor: mieszkam w warszawie, chętnie stanę na światłach swoim mułem. prawie 2 tony i 150KM ale jak cię zrobię, to odszczekujesz wszystko co tu napisałeś

strasznie agresywny sie robisz jak ktos obraza tą mydelniczkę xD

Podsyłasz mi filmik 20s/100

ja to mowie, to sie
  • Odpowiedz