13.10 skasowały mi się punkty karne po roku. Jeżdżę praktycznie codziennie i 7 punktów to jednak dużo jeśli się dużo jeździ. Ale cóż dostałem ojcowską lepe w twarz i od tamtego momentu się pilnuje, widzę 70 jadę 70 widzę 50 jadę 50 (⌐͡■͜ʖ͡■)
@Lardor: a najlepsze jest to że 3/4 tych kretynów co cię wyprzedza jak jedziesz 90 na ograniczeniu do 90 to tacy szybcy są tylko na prostej a na każdym możliwym zakręcie nawet lekkim używają hamulców, i tak jeżdżą całe trasy na zasadzie gaz hamulec gaz hamulec które spokojnie można w dni bez ruchu przejechać praktycznie bez używania hamulców xD
@Lardor: W UK bym poszedł z torbami jakby tak z---------ł, bo przez punkty nawet głupie 3 za niewielkie przekroczenie masz kosmiczne zwyżki na ubezpieczenie. Odkąd jeżdże staram sie niestety jeździć zgodnie z przepisami, tylko na M40 jest kawałek bez forotradarów a tak nasrane tyle że nawet nie ma gdzie depnąć xD A w mieście w korkach to zapomnij, na limicie 30 jak 20 mil jedziesz to już jest dobrze :D
@Lardor Ogarnąłeś się bo jesteś biedny. Bogaci ludzie nie zwracają uwagi ba punkty, bo ich one nie dotyczą ¯_(ツ)/¯
Dostaną nawet i po 30 punktów, a potem jeżdżą dalej bo z racji kasy papug zalagwi im 5, 6 czy 7 zakaz prowadzenia ¯_(ツ)/¯ A w przypadku zabicia kogoś na drodze mając już parę zakazów to i tak nikt im nic nie robi, bo przecież są bogaci, a takim to
potem tam w większości to teren zabudowany nie raz na niecały kilometr 90 i jeb zabudowany i tak w kółko
@Lardor: Polwinien byc jakis przepis, ze nie mozna zmienic predkosci np. na odcinku 5 km (ew. dotyczylby predkosci od 70 km/h w gore czy podobnie). Spokojniejsza jazda by była i nizsze spalanie ;)
@Krzysztof53647 nie, że jestem biedny tylko jestem kierowcą zawodowym i z tego żyje. Ja codziennie chwytam za kółko. Stracę prawko to stracę robotę w dodatku mam dwie kategorie prawa jazdy i szkoda mi tego tracić dużo pieniędzy i czasu mnie to kosztowało @Lohengrin Trabant 1.1 to jest
@Lardor: Trabantem 70 km/h to jak Toyotą Yaris 130 km/h. Szatańskie wyczyny kierowcy Trabanta;) @fremmm Nie wiesz chłopie co napisałeś. Niemiecka uboga, ale niemiecka motoryzacja jest ogrywana przez tego zawodnika;)
@fremmm pisze poraz 100, że trabant 1.1 teraz to już mu daleko do gruchota bo właśnie przechodzi remont generalny, będzie dużo zdrowszy blacharsko niż toyoty na linii montażowej, właśnie przeszedł generalny remont blacharski, dostał porządną konserwację i wchodzi lakier
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
Teraz w głupi sposób nie stracę punktów! #motoryzacja #samochody
źródło: temp_file4937939181856257593
Pobierz@Lardor: Też tak mówiłem. I mam ich 12.
Bogaci ludzie nie zwracają uwagi ba punkty, bo ich one nie dotyczą ¯_(ツ)/¯
Dostaną nawet i po 30 punktów, a potem jeżdżą dalej bo z racji kasy papug zalagwi im 5, 6 czy 7 zakaz prowadzenia ¯_(ツ)/¯
A w przypadku zabicia kogoś na drodze mając już parę zakazów to i tak nikt im nic nie robi, bo przecież są bogaci, a takim to
@Lardor: Polwinien byc jakis przepis, ze nie mozna zmienic predkosci np. na odcinku 5 km (ew. dotyczylby predkosci od 70 km/h w gore czy podobnie). Spokojniejsza jazda by była i nizsze spalanie ;)
Nie obraź się, bo nie ublizanie mam na celu tylko pokazanie zależności.
Ty bez prawka nie masz życia, pracy itd.
Bogole jeżdżą autem dla przyjemności, do knajp, barów, sklepików czy innych
Jakiś janusz pod marketem na cały głos niby do żony ale tak zebym slyszał:
@winsxspl: no trochę to ty popłynąłeś pisząc jak to sejacz "idzie jak dziki". chyba w porównaniu do fiata punto. i filmik z 9s do setki XDDD
źródło: temp_file7682258310311400788
Pobierz