Aktywne Wpisy

fervi +583
CDA Premium na 90 dni czeka na Was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
źródło: obraz
Pobierz
simplequestion +74
#gielda #heheszki #inwestycje
K---a, wchodzę na forum inwestycyjne, typowy wątek:
„Mam 50k zł, w co walnąć, żeby rosło? Akcje, ETFy, crypto, złoto, może lokata?”
I co się dzieje? Zamiast normalnych odpowiedzi, to wygląda jakby się tam zlecieli wszyscy j----i hipisi po ayahuasce.
K---a, wchodzę na forum inwestycyjne, typowy wątek:
„Mam 50k zł, w co walnąć, żeby rosło? Akcje, ETFy, crypto, złoto, może lokata?”
I co się dzieje? Zamiast normalnych odpowiedzi, to wygląda jakby się tam zlecieli wszyscy j----i hipisi po ayahuasce.

Przyznam, że nie do końca wiem, czy istnieją kursy, które realnie pozwoliłyby mi na tym zarobić. To, co wymieniłem, brzmi raczej jak hobby z potencjałem na przyszłą monetyzację niż jak gotowy sposób na dodatkowy dochód po kilku szkoleniach.
Na razie jestem w tym zupełnie początkujący, ale mam dużą motywację i naprawdę lubię tematy związane ze sztuką, fotografią etc. Kursy lub szkolenia z tych dziedzin zrobiłbym z czystą przyjemnością, choć przyznam, że budżet mam ograniczony, więc zależałoby mi, żeby mogły też pomóc mi z czasem trochę dorobić i podreperować finanse.
#pracbaza #pieniadze #pytanie #kolchoz #zarobki #szkolenia #nauka #sztuka #edukacja