Aktywne Wpisy

mirko_anonim +28
✨️ Rozwód po półtora roku małżeństwa – moja historia Ⓘ
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej

No już, już szybciutko beta bankomacie. Kupuj mi dom i samochod. Równy podział obowiązków. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#rozowypasek #betabankomat #betauprising #logikarozowychpaskow #patologiazewsi #blackpill #incel
#rozowypasek #betabankomat #betauprising #logikarozowychpaskow #patologiazewsi #blackpill #incel
źródło: IMG_1071
Pobierz

Pamiętam że tam była jakaś dziewczyna taka najbardziej zaangażowana w to, która ledwo kleiła zdania, cała grupa na jakąś "podróż marzeń" gdzieś za granicę wyjechała i mieszkali chyba w kilkunastu w jednym pokoju czy jakoś tak, zdjęcia sobie wszyscy na tym samym leżaku z tym samym drinkiem robili z podpisami jacy to milionerzy itp :)
No i to było już dawno temu, a teraz temat zniknął.
Ktoś śledzi ich dalsze losy?
Zarobili tyle siana, że sobie już każdy po tropikalnej wyspie kupił i mogli zniknąć z życia publicznego, czy jak tam?
#mlm #mlmcontent