Wpis z mikrobloga

#hotelparadise co zrobila Natalia , ze tu taka jazda na nią? Zeby nie bylo jest mi ona calkowicie obojetna . Ale pocisk tu na nia taki jakby to byl przynajmniej Sroch 2. Wedlug mnie Oliwia bardziej kreci, maci a jakos wiekszosc jej uchodzi na sucho .
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TrUsKaWkOwAq: wiec ja to chyba slepa jestem . Bo wyzywac kogos tylko dlatego , ze kombinuje jak zostac w GRZE to jak dla mnie lekkue przegiecie. A pocisk na nua jakby komus krzywdę zrobila. Ps:nie pytam za co jej nie lubicie tylko za co tak cisniecie . Bo ha za nua tez nie przepadam ale nie bede pisac ze to szmata do podlogi czy cos innego
  • Odpowiedz
@beata-fijalkowska: za to, że jej poziom toksyczności wywala poza skalę, odwraca kota ogonem, gdy ktoś próbuje jej coś powiedzieć, przenosi to jaka sama jest na kogoś innego, mówi, że nie będzie się w nic wtrącać, a jednak cały czas dalej to robi, coś jeszcze?
  • Odpowiedz
@beata-fijalkowska: to ucałuj Natalkę ode mnie i wykopków w takim razie. Spotkałem, jak wielu z nas, tylko to jest program telewizyjny, który ma budzić emocje i idąc tego programu trzeba się liczyć z tym, że będzie się wystawionym na krytykę, większość ludzi patrzy na nią przez to jaka jest, Ty też, masz do tego prawo, tak jak jak i ja, Tobie to nie przeszkadza, większości ludziom na wykopie tak, takie
  • Odpowiedz