Wpis z mikrobloga

#friz
Kłopoty w raju - albo Minionki nie minionują.
Ostatnie trzy filmy czajnik - 750, 830, 630
Ostatnie trzy filmy baza -170, 150, 180
Ostatnie trzy filmy faza -100, 150, 180
Ostatnie trzy filmy genzie (nie daily) - 250, 500, 440
Ostatnie trzy filmy Dresscode - 180, 160, 130

Ogólnie - wyświetlenia nowych kanałów lecą w dół. W porównaniu do startu. Widownia którą mieli zabrać - czajnika - nigdzie się nei wybiera, co najgorsze, czajnik ze swoimi wyswietleniami zjada dupskiem baze, faze i genzie razem - robiąc lepsze wyswietlenia na dialy niż genzie na odcinkach raz/dwa w tygodniu. Banda Bananów robi takie same wświetlenia jaka baza/faza
Nie wspominam o kosztach produkcji które są zapewne gigantyczne w przypadku kazdego z trzech projektów (po dwóch montazystów/kamerzystów, kapoNatalka-asaystentka, dom).
Widać panikę - odcinki Mortalcia z mafia influ, odcinki crossowe - kartonii robiąca łzawy odcinek o tym jak baza to super projekt, jakie mają więzy i relacje i jakie to jest prawdziwe.
Spojler - kurde, nie jest. Format ekipowy się przjeada, ale zawsze - banda przyjaciół która wchodzi przed kamery wygra z bandą wyłonioną z konkursu która nagle musi stać się najlepszymi przyjaciółmi. Chemi tak nie zrobisz>

Tbh, sadzicie ze oni wytrwają cały rok?
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HubertOlkowski a powiem ci, że też dwa dni temu sprawdzałam wyświetlenia, bo chwilę po starcie odpuściłam oglądanie, a ciekawiło mnie jak im idzie. Trochę szok, że tak szybko to podupadło, ale obserwując ich Instagramy (tzn. bazy i fazy) tam też jest nuda. Pewnie umowę mają na rok i będą musieli wytrwać, wątpię żeby szybciej nastąpiło rozwiązanie. nie wiem co musieliby zrobić teraz, żeby nagle ludzie zaczęli to oglądać.
  • Odpowiedz
Źle przygotowali odbiorców, bo początek Fazy sugerował, że będzie to drugie Bungee (podebranie widzów), a dostaliśmy Bazę dla 2 lata starszych odbiorców. Złe adresowanie odbiorców sprawiło, że zaangażowanie widza spadło i obcięło zasięgi. Do tego nie da się robić drugiego Bungee i to na daliy... Bungee za to drugą ekipę swoich młodych zmontowało - Sajgon. Kolejna ekipa... ale dobrze się to ogląda (gdyby nie Wronek).

Prawda jest taka, że Czajnik zbiera i
  • Odpowiedz