Wpis z mikrobloga

@hot_tomek gejem nie jestem i do gojow nic nie mam, wiecej bab dla chlopa, ale mam do ukraincow i głupich polaczków bez godności, którzy wszystkim dookoła chcą się przypodobać i zrobić dobrze ale na siebie to mają wysrane. No bez kitu znam ukraincow i oni sami mają z tego beke
  • Odpowiedz
@JemKredki1983: Milo na to patrzeć. Słusznie postąpiła Polska wobec swoich sąsiadów w pierwszych dniach wojny. Moi znajomi z różnych stron świata o tym mówili z podziwiać. Nawet mój kuzyn z BiH pamiętam dzwonił pytając czy coś więcej wiem.
  • Odpowiedz
@dqdq1 ziomek co mi napisała xD to wlasnie wy nie macie własnego zdania to ty idziesz jak chorągiewka razem z wiatrem a to ja wlasnie mam tu wlasne zdanie xD Boże. Inteligencja to ty nie grzeszysz. Miłego dnia
  • Odpowiedz
@Adwokat_Diabla sam to napisałeś- przejmujesz się zdaniem osób z którymi się nie przyjaźnisz. To twój jedyny argument w całej dyskusji- jesteś popychadłem bez swojego zdania.
  • Odpowiedz
Ciesze się że Ukraińcy są w Polsce, budują naszą gospodarkę dowożą jedzenie, jeżdżą taksówkami, pracują w przeróżnych branżach.... ale onucą będzie to przeszkadzało.

@JemKredki1983: onucom* jak już. Teraz śmieszny transparent, a za chwilę otwarcie nowego muzeum Bandery czy nazwanie ulicy jego imieniem xD
  • Odpowiedz