Wpis z mikrobloga

i mogę stwierdzić, że przyczyną jest brak godności, z którym zwykle idzie w parze brak rozumu

@Fala_Magnezu: przyczyna tego jest to, ze nie maja praktycznie zadnej chetnej, a kobiety maja 213700000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 chetnych.
  • Odpowiedz
a skutkiem dalszym jest redpill i wyparcie

@Fala_Magnezu: nie zdziwilbym sie gdyby za redpillem stały kobiety. Zobacz - jesteś sobie kobieta i do 35 roku zycia jestes na karuzeli, nakazujesz beciakom grindować kasę i sylwetke do 35 roku zycia aby po zejsciu z karuzeli zaliczyc miekkie ladowanie w ramionach niezle zbudowanego i dobrze zarabiajacego beciaka.
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: no fajnie, tylko niby co taki beciak ma zrobić? Chad ma wygląd dlatego ora d------i bo może. Beciak nie ma wyglądu więc tylko nadskakiwaniem, służeniem, rozpieszczaniem, przekupywaniem może coś działać bo tylko to ma. Jak beciak powie, że nie bo się szanuje to po prostu zostanie sam, bo żadna laska nie interesuje się nieatrakcyjnym facetem, który nie chce się dzielić kasą. Śmieszy mnie ten cope, że ziomek daj se
  • Odpowiedz
  • 2
@git_commit: bardzo możliwe, ma to dużo sensu. Taka próba ulepienia alpha-beciaka, niestety zwieńczona sromotną porażką bo większość redpilli ani nie ma sylwetki ani hajsu. Pozostaje tylko pytanie, czy to dlatego, że kobiety są takie nieudolne, czy redpillaki od początku byli do niczego
  • Odpowiedz
  • 5
@centerario: nigdzie nie napisałem, że daj sobie spokój. To nie jest kwestia podlegająca jakimś decyzjom, jeśli jesteś blackpilakiem to rozumiesz, że

To kuk, or not to kuk

Jest zdeterminowane od początku. I nie mówię tu o samym wyglądzie tylko sumie wszelkich czynników. Mimo to uważam, że beciak powinien ze swoim beciactwem walczyć, przeciwko swojemu kukoldztwu wierzgać, i starać się wznieść poza łancuchy własnego spermiarstwa. Dla dobra swojego i wszystkich żywych
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: Chłopie typy się tacy stają bo są zlewani niezależnie od tego co napiszą i nawet mając jakieś pary to na 200 zghostuje ich 190 a 10 będzie odpisywać ozięble. Robiłem niedawno konto Oskarka i 80% lasek było mną zainteresowane niezależnie co napisałem, same odpisywały tak żeby ciągnąć rozmowe i wchodzić w flirt. W tym samym czasie miałem też swoje konto z swoją mordą na którym mam też dość sporo
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: no właśnie to podlega decyzjom bo ma wybór, beciakować i zdobyć jakąś laskę po przejściach albo odpuścić i zostać sam. A mówienie beciakom nie beciakuj to jak mówienie lwu nie jedz mięsą, w imię większego dobra. Od natury nie da się uciec, samiec musi zdobyć samicę, jak nie wyglądem to zasobami. Imperatyw prokreacji jest nie do ograniczenia. Spermienie było przed Tobą, jest teraz i będzie po kres ludzkości. Tzipa
  • Odpowiedz
  • 0
@krystian-stepaniak: brutalne. Ale chciały twoją stopę do mordy wkładać czy ty ich?

@centerario oczywiście święta jest tzipa i również ją wielbię i składam hołd, ale jeśli chodziłoby o prokreację, to jest wybór -beciakowanie lub alimenty. Im nie chodzi o prokreację sensu stricte, oni lubią bycie poniżanymi i wykonywanie rozkazów
  • Odpowiedz
Siedzę od dłuższego czasu na fejk koncie laski na tinderze i mogę stwierdzić, że przyczyną jest brak godności, z którym zwykle idzie w parze brak rozumu

@Fala_Magnezu: o ironio xD

Siedzę od dłuższego czasu na fejk koncie laski na tinderze
  • Odpowiedz
@git_commit: tylko Ci "chętni" to 50 letnie stulejarze w których one mają w------e, są tylko do nabijania ego, nigdy żadna się z nimi nie spotka, a Ci frajerzy dalej siedzą na jakichś grupkach na FB i myślą, że zaruchają haha
  • Odpowiedz