Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Przeliczyłem głosy i wychodzi na razie: 5 - Wiki i Michał, 4 - Natalia i Staszek, 4 - Oliwia i Andrzej, 2 - Milan i Magda, 2 - Alex i Karol. Nie pokazali drugiego głosu Staszka (1 był na W i M), Andrzeja (1 był na W i M) oraz Kubusia (1 był na O i A). Myślę że dojdą tu 2 głosy na Natalie od Kubusia i Andrzeja i 1 głos na Oliwie od Staszka. Wtedy wychodzi 6 - Natalia i Staszek, 5 - Wiki i Michał oraz 5 - Oliwia i Andrzej. Nie zostały pokazane w ogóle głosy Wiki i Alex. I tu już loteria na kogo, ale może być potrzebna dogrywka. Zaskoczony jestem małą liczbą głosów na Alex i Karola, ale widocznie to żadna konkurencja dla reszty.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ddonewry927: wydaje mi się, aczkolwiek mogę się mylić, że to Natalia przed Andrzejem opuści Hotel.
Dopuszczam jednak możliwość, że sam sobie to w jakiś sposób dopowiedziałem, ale tak mi to utkwiło w pamięci.
  • Odpowiedz
@ddonewry927: ale jakiś czas temu było pisane, że Oliwia i Andrzej odpadną w głosowaniu, więc pewnie teraz, nie sądzę żeby było jeszcze jakieś głosowanie. Poza tym skoro Wiktoria ma być ze Staszkiem, to on nie może teraz odpaść. Następna leci Natalia, bo Michał paruje się z Julka, a Staszek z Wiktoria. I przecieki się sprawdzają.
  • Odpowiedz