Aktywne Wpisy

LM317K +66
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać

xiv7 +148

@myidioci: ja się staram tylko z jednego powodu, z szacunku do drugiej osoby. Jeśli ktoś ma problem przeczytać czyjeś nazwisko, to widać jest dnem umysłowym, i nie powinien się odzywać w ogóle.
Mówię o całościowym podejściu zachodu, który generalnie na w dupie wymowę słów, a ty wyjeżdzasz z dnem umysłowym. Gdzie tu sens, gdzie logika.
@PowiatowyBanan: byłem, i co dalej?
@PowiatowyBanan: jasne. Bo jak z takimi się zadajesz, to tylko to widzisz.
@G06DbT: szach i mat. Mówi to wielu Polaków, którzy trochę pomieszkali i nabyli zwyczajów zagranicznych. Poza tym pragnę przypomnieć cytat Polactwa z Ziemkiewicza i Testovirona. To jest ciągle aktualne, ale w dużo mniejszej skali.
Jak już użyłeś zaklęcia po tym, jak wykazałeś się niewiedzą, poczytaj jak było
Jak bym nie znał obcokrajowców, to bym ci uwierzył.
@G06DbT: w żadnym miejscu tego nie powiedziałem, co więcej znacząco to rozwinąłem tłumacząc co mam na myśli. Nie będę dalej dyskutował z kimś, kto manipuluje i nie umie czytać ze zrozumieniem. bajo.
Komentarz usunięty przez moderatora
I nigdzie nie manipuluje, tylko wiem jaki przeciętny mieszkaniec Europy Zachodniej jest. I to nie są ludzie, którzy uczęszczali do Camebridge czy na Sorbonę.
@Ariel_Rapaport no tak, najlepiej srać do własnego gniazda.
@PowiatowyBanan: Jaki to obraz?
@G06DbT: nie, nie to. Poćwicz czytanie ze zrozumieniem, bo ci nie wychodzi.
@mayek nadludzie, najlepsi i najmądrzejsi, którzy geopolitykę, energetykę, dobre wychowanie i wszystko mają w jednym paluszku. Prawda jest taka, że
@PowiatowyBanan: powołujesz sie na prawicowego szura i gościa który trollował w bardzo bezpośredni sposób. Jakbyś porównał typowego polaka i typowego brytola spod manchesteru to byś nie zauważył większych różnic. No może w uzębieniu, na korzyść polaka (
@gaz_wieprzowy: no nie, Brytol prędzej się ogarnie, bo żyje w tym systemie. Brytyjski system znacząco się różni od Polskiego, co właśnie teraz widzisz na przykładzie mowy nienawiści.