Wpis z mikrobloga

#hotelparadise ja p---------e Natalia głosująca na swoją najlepszą hotelową przyjaciółkę, żeby odpadała to idealne podsumowanie jej obrzydliwej postaci (chroń mne Boże od takich koleżaneczek w prawdziwym życiu!!!) Czyli wg tego co mówiły moje przecieki, pasowałoby, że jutro leci Oliwka z Andrzejem :/ (trochę zart, bo między nimi jako jedynymi byla jakaś chemia xD) no, ale oni lecą, wraca Julka- odbija Michała. Wiktoria zostaje sama i podbija do Karola. I pewnie Alex przeliże się z Agatą i poleci do domku :D Następnie leci Natalka ze Staszkiem i mamy finał... ()
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@alebydlakk: i tak myśle, że grupa zagłosuje na Oliwkę i Andrzeja, bo wiedzą, ze to para, która ma na coś szansę, bo jest między nimi chemia :D a dwie takie pary to już za duża konkurencja... (bo jeszcze Kube i Agatkę trzeba wykurzyć)
  • Odpowiedz
@alebydlakk: w większości tego typu głosowań oddają głos na osoby które najmniej lubią xD
Gdyby w 7 edycji Łucja miała najlepszą relacje to i tak zagłosowaliby na nią ze względu na brak sympatii, tu analogiczna sytuacja. Rozumiesz ? Czy nick zobowiązuje ? Xdd
  • Odpowiedz
@alebydlakk: Tak, Oliwia i Andrzej, żmijka i patol - normalnie Titatnic, Casablanca i Dirty dancing w jednym (ʘʘ) Pełna beka, tacy biedni, prześladowani i szalup zabraknie...
  • Odpowiedz
  • 7
@HakunaMattatta: dobrze odklejeni jesteście jak uważacie, że para Oliwki jest najsłabszą xd równie dobrze mogliby zagłosować na Natalię- jej też nikt nie lubi XD a jej parner ma mniejsze poparcie niż parnerka Andrzeja, wiec nie kumam o co wam chodzi, bo nawet patrząc na 'sympatię' to i tak więcej głosów by dostali (chociazby dlatego, ze kazdy typ leci na O.)
  • Odpowiedz
@alebydlakk: tam nie ma żadnej mocnej pary, jedna tylko jest ze sobą dłużej niż 1 dzień. Co Ty gadasz? Wybór to bardziej kwestia sympatii i antypatii.
  • Odpowiedz
  • 0
@alebydlakk jakie głosowanie było?
Kiedyś to człowiek przeczytał na fb na grupie streszczenie odcinka, a teraz musi czekać aż sam obejrzy, wieczorem 🤦‍♀️
  • Odpowiedz
@alebydlakk: póki co wszystkie przecieki się ładnie sprawdzają, ale było też ze Wiki będzie ze Staszkiem, nie? Trochę im się czas kończy. Ale to też wyklucza wywalenie jutro Natalii i Wiktorii właśnie, a póki co są na podium razem z Oliwią.

Akurat w głosowaniu wolałabym żeby Oliwia z Andrzejem zostali, żeby zobaczyć czy typ serio zmieni zachowanie. Mam cichą nadzieję że tutaj się przeciek nie sprawdzi 🥲
  • Odpowiedz
@agahej: ja tam dalej na grupie czytam streszczenie, bo czasami mi się nie chce oglądać tej patologii xD i nigdy nie czekam do wieczora, więc może trzeba grupę zmienić xD ale w weekend sama nadrabiam, bo żałuję że takie cyrki mnie mijają xD
  • Odpowiedz
@alebydlakk: przecież z tych głosów pokazanych to ni hu wychodzi na to, że odpada Oliwia i Andrzej, znacznie więcej głosów było na Michał/Weronika i Natalsia/Staszek.

I według Twoich przecieków to Andrzeja mieli wyrzucić, a nie miał odpaść normalnie.
  • Odpowiedz
  • 4
@Clefairy: ludzie czytajcie ze zrozumieniem, bo prostuje to pod każdym komentarzem XD Andrzej odpadł z Oliwką w jakimś głosowaniu (nie wiem czy teraz) i dopiero jak odpadli to go odesłali do Polski za wiadomości do Natalii, więc nie zobaczymy tego! dopiero po tym czy Andrzej jest na finale, to się dowiemy czy to była prawda.
  • Odpowiedz