Wpis z mikrobloga

#kryptowaluty #bitcoin
Mimo, że z BTC spędziłem wiecej intymnych chwil niż @jegertilbake z płcią przeciwną, mimo, że rozumiem co oferuje, jakie ma wady, zalety, obserwowałem jego rozój przez szerg lat, gdy dojrzewał niczym brzydkie kaczątko...
Tak widząc wpisy btc maxi o tym jak to "nie masz prawa inwestować w nic innego, bo udowadniasz, że jesteś idiotą" - żygać się chce i autentycznie czytając taki kwas ma się większą ochotę aby BTC zaliczył doły przez 5 lat (ponad jeden cykl), albo najlepiejh 8 :D , niż aby rósł.
Oj piękne byłoby to gdakanie, że "i tak zobaczysz jeszcze"
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KucykMocy: przewidzialem to, wiem jak sie obchodzić z amebami takze luz

Tez miewałem takie uczucie mdlenia gdy odnosilem porazki w życiu, to normalne, ale trzeba podnieść głowę do góry i ruszać dalej.
  • Odpowiedz
@jegertilbake: pociąg stoi na peronie? Po co? Codziennie naginasz do roboty i za resztki pensji do śmierci będziesz pchał kase w btc tylko po to by na stare lata mieć dodatek do emerytury. Jeśli po drodze nie wpier.oli ciebie rak albo inna choroba to na stare lata i tak nie bedziesz miał ochoty na cokolwiek. Nie zastanawiało ciebie dlaczego mafie na wnuczka od emerytów wyciagaja tyle kasy? Bo przez cale
  • Odpowiedz