#kryptowaluty #bitcoin Mimo, że z BTC spędziłem wiecej intymnych chwil niż @jegertilbake z płcią przeciwną, mimo, że rozumiem co oferuje, jakie ma wady, zalety, obserwowałem jego rozój przez szerg lat, gdy dojrzewał niczym brzydkie kaczątko... Tak widząc wpisy btc maxi o tym jak to "nie masz prawa inwestować w nic innego, bo udowadniasz, że jesteś idiotą" - żygać się chce i autentycznie czytając taki kwas ma się większą ochotę aby BTC zaliczył doły przez 5 lat (ponad jeden cykl), albo najlepiejh 8 :D , niż aby rósł. Oj piękne byłoby to gdakanie, że "i tak zobaczysz jeszcze"
@jegertilbake: pociąg stoi na peronie? Po co? Codziennie naginasz do roboty i za resztki pensji do śmierci będziesz pchał kase w btc tylko po to by na stare lata mieć dodatek do emerytury. Jeśli po drodze nie wpier.oli ciebie rak albo inna choroba to na stare lata i tak nie bedziesz miał ochoty na cokolwiek. Nie zastanawiało ciebie dlaczego mafie na wnuczka od emerytów wyciagaja tyle kasy? Bo przez cale
Mimo, że z BTC spędziłem wiecej intymnych chwil niż @jegertilbake z płcią przeciwną, mimo, że rozumiem co oferuje, jakie ma wady, zalety, obserwowałem jego rozój przez szerg lat, gdy dojrzewał niczym brzydkie kaczątko...
Tak widząc wpisy btc maxi o tym jak to "nie masz prawa inwestować w nic innego, bo udowadniasz, że jesteś idiotą" - żygać się chce i autentycznie czytając taki kwas ma się większą ochotę aby BTC zaliczył doły przez 5 lat (ponad jeden cykl), albo najlepiejh 8 :D , niż aby rósł.
Oj piękne byłoby to gdakanie, że "i tak zobaczysz jeszcze"
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Tez miewałem takie uczucie mdlenia gdy odnosilem porazki w życiu, to normalne, ale trzeba podnieść głowę do góry i ruszać dalej.
Komentarz usunięty przez autora