Wpis z mikrobloga

Taka chłopska prawda. Chłop to zrozumiał po uderzeniu w ścianę, że tak naprawdę za gorzki smak przegrywu omineło mnie piekło, które spotyka normictwo (bo tylko Chad nie ma takich problemów z babami, bo on jest od przygód).
Chłopisko zna dwa rozwody normictwa i słucha aktualnie gderania bab w robocie.
Lepsza wieczysta ręka niż wieczysta normicka męka.

#takaprawda #przegryw #blackpill #redpill #pieklomezczyzn
DrPrzegrozofiusz - Taka chłopska prawda. Chłop to zrozumiał po uderzeniu w ścianę, że...

źródło: Bez nazwy

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@git_commit: Starsze gadają o mężach, sprzątaniu wyjazdach, mężach, że leniwi, albo interesują się głupotami, a młodsze albo o szukaniu chłopa, albo że jakiś inny chłop niedojrzały, bo gra w gry.
Nie dziwię się, że istnieje homoseksualizm.
  • Odpowiedz
Nie dziwię się, że istnieje homoseksualizm.

@DrPrzegrozofiusz: bardziej MGTOW, chlopy widza, ze zwiazek z kobieta sie nie oplaca, biorac pod uwage jej wymagania vs to co wnosi do zwiazku. Statystyki rozwodow i skrajnie antymeskie prawo rozwodowe tez nie zachecaja.
  • Odpowiedz
@DrPrzegrozofiusz: Nom coś w tym jest. Nigdy nie rochalem nawet ale byłem zakochany do szaleństwa i to zaspokoiło moje romantyczne potrzeby w 100% na całe życie xD Jak mam być z babą 3 sortu która mną gardzi to wole spokojnie żyć w samotności bo to nie takie złe wyjście xD Ocena ryzyka się kłania xD
  • Odpowiedz
@Glikol_Propylenowy: statystyka rozwodów to około 50% w miastach więc na pewno 60-70% nie żyje dobrze. oglądałem nawet wywiad z psychologiem i szczerze powiedział, że niewiadomo jak budować tak naprawdę udane relacje. obecnie czy się związek rozpadnie czy nie to jest dosłownie rzut monetą i więcej jest w tym czystego szczęścia niż się pozornie wydaje

i te 50% to też jest trochę przekłamane bo niekażda osoba która jest nieszczęśliwa w związku
  • Odpowiedz
@tubkas12: no ale czemu bierzesz pod uwagę tylko miasta? Oczywiście, że to nie jest rzut moneta, tylko wypadkowa tego czy jesteś z odpowiednią kobieta i czy wasza relacja jest oparta na szczerości i wcześniejszej przyjaźni/ zrozumieniu, a nie na wejściu w taki związek z braku laku, a widzę, że tak teraz powstają te wszystkie związki, że jest się z kimś, żeby nie być samemu - to nigdy nie jest dobra
  • Odpowiedz
@Glikol_Propylenowy: kilka innych przykładów gdzie się błędnie interpretuje statystykę:
- według statystyk większość polaków ma własne mieszkania i nawet wykopki używają argumentu że problemu mieszkaniowego nie ma. jest to bzdura bo żyjemy w starzejącym się społeczeństwie i tak większość ludzi ma mieszkania bo są starzy i dostali coś od prlu jak 4/5 mojej rodziny. ale młodzi mają przesrane
- według statystyk jeśli chodzi o strukturę płci to w dużych miastach
  • Odpowiedz
Z badań wynika, że najszczęśliwsze są kobiety singielki i mężczyźni w związkach. Czyli jednak statystycznie mężczyznom bardziej opłaca sie być w zwiazku niż w nim nie być.

@falden: podeslij linka
  • Odpowiedz
@falden: wydaje im się że są szczęśliwi kuki jedne białorycezyki blupillowe xd
Ale do czasu
Czekam tylko aż te uje co urywali kontakt z kolegami dla dpy dostaną rozwód i zdradę xD
  • Odpowiedz
niewychodzenie ze strefy komfortu i dorabianie do tego fikołków myślowych

@EmcePomidor3: nie każdy, dużo osób try-hardowało w młodości, albo ani nigdy z tego nic nie wyszło, albo same beznadziejne relacje i stąd rezygnacja, poza tym jest sporo osób grubo po 30-stce, co ktoś w wieku 36 ma nagle na imprezy chodzić podrywać?

aczkolwiek nie ma tu jednej oczywistej przyczyny, dużo osób po prostu miało pecha w życiu i tak skończyli
  • Odpowiedz