Wpis z mikrobloga

#inktober #magg #tworczoscwlasna

14. TRUNK

Bardziej na odpierdziel się nie dało.
Może jutro lub w środę dojdą nowe pisaki, to będzie lepiej.

A tak to przyłączę się do narzekań, że to już nie ten sam wykop co kiedyś.
Wcześniej wrzucałem coś i był jakiś ruch.
Teraz wrzuciłem swoją gierkę i praktycznie zero odzewu.
Większe zainteresowanie było na stronie z małpą...
smiech2 - #inktober #magg #tworczoscwlasna

14. TRUNK

Bardziej na odpierdziel się ni...

źródło: 14_trunk

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Teraz wrzuciłem swoją gierkę i praktycznie zero odzewu.

@smiech2: A zobaczę, ale ja Cię mam w obserwowanych i jeszcze nigdy tą drogą nie dostałam powiadomienia o jakimkolwiek Twoim wpisie. Ani w przeglądarce, ani przez apkę. Wykop usycha, i jak ktoś to zauważył, liczba plusów dla obrazków Inevery oscylująca około 20 to jakiś żart. My się już tu plusujemy wyłącznie nawzajem w gronie paru rysujących osób oraz życzliwie nam kibicującej @
  • Odpowiedz
  • 1
@jeden_na_dziesiec: No właśnie te wszystkie powiadomienia na wypoku działają mam wrażenie tylko w kilku procentach. A druga sprawa, że sporo ludzi stąd odeszło, inni widzą to i też się nie angażują, więc powolutku to wszystko zamiera. Tak przynajmniej ja to widzę.
Chyba, że to kwestia tego, że są jakieś nowe tagi i nowe grupki, które po prostu robią tutaj coś innego.
Paragrafówki to było taki projekt sprzed kilku ładnych lat
  • Odpowiedz
są jakieś nowe tagi i nowe grupki, które po prostu robią tutaj coś innego.

@smiech2: Ni ma. Najbardziej aktywny tag zajmuje się użalaniem się nad sobą. Jak odfiltrujesz patostrimy, c---i i realityszoły, to generalnie na mikroblogu mało co jest.

doświadczenia mam zero w bezkosztowej reklamie

Projektuję szablony do rękodzieła, niszowa zabawa, ale doświadczenie mam lekko powyżej zera. Największy zasięg mają shorty na YT, bele co ma po 1k wyświetleń (najlepiej
  • Odpowiedz
  • 0
Największy zasięg mają shorty na YT

@jeden_na_dziesiec: Mój filmik do ubezpieczalni udowadniający, ze łączniki wydechu są do wymiany miał 1,3k wyświetleń. Z kolei filmik już faktycznie nagrany dla beki - z niedziałającym licznikiem dobił do 8k. Czy jestem już youtuberem?
O tyle lipa, że tam nie ma jak tego linkować, bo co z tego, że pokażę coś, jak nie ma linka (bo kto wejdzie w opis). Ale fakt, mogę popróbować.
  • Odpowiedz
O tyle lipa, że tam nie ma jak tego linkować, bo co z tego, że pokażę coś, jak nie ma linka

@smiech2: No, zgadza się, ale podstawą promocji jest po pierwsze duży "przerób". Raz na parę tysięcy ktoś coś kliknie. Mam też Instagram - w porównaniu z YT bieda z nędzą, jeśli chodzi o zasięg, pewnie dlatego, że trzeba założyć konto nawet do samego tylko oglądania treści. A YT każdy
  • Odpowiedz
  • 2
@jeden_na_dziesiec: Podstawą promocji to jest świecenie dupą i cyckami... Ale z tym będzie ciężko, bo musiałbym je sobie najpierw ogolić.
Przed wypuszczeniem aplikacji, która jest faktycznym celem i pomysłem sporo wartym, pewnie się pochwalę jeszcze ze 3-5 mniej lub bardziej ciekawymi apkami.
  • Odpowiedz