Aktywne Wpisy

Tyrande +371
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +92
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

14. TRUNK
Bardziej na odpierdziel się nie dało.
Może jutro lub w środę dojdą nowe pisaki, to będzie lepiej.
A tak to przyłączę się do narzekań, że to już nie ten sam wykop co kiedyś.
Wcześniej wrzucałem coś i był jakiś ruch.
Teraz wrzuciłem swoją gierkę i praktycznie zero odzewu.
Większe zainteresowanie było na stronie z małpą...
źródło: 14_trunk
Pobierz@smiech2: A zobaczę, ale ja Cię mam w obserwowanych i jeszcze nigdy tą drogą nie dostałam powiadomienia o jakimkolwiek Twoim wpisie. Ani w przeglądarce, ani przez apkę. Wykop usycha, i jak ktoś to zauważył, liczba plusów dla obrazków Inevery oscylująca około 20 to jakiś żart. My się już tu plusujemy wyłącznie nawzajem w gronie paru rysujących osób oraz życzliwie nam kibicującej @
Chyba, że to kwestia tego, że są jakieś nowe tagi i nowe grupki, które po prostu robią tutaj coś innego.
Paragrafówki to było taki projekt sprzed kilku ładnych lat
@smiech2: Ni ma. Najbardziej aktywny tag zajmuje się użalaniem się nad sobą. Jak odfiltrujesz patostrimy, c---i i realityszoły, to generalnie na mikroblogu mało co jest.
Projektuję szablony do rękodzieła, niszowa zabawa, ale doświadczenie mam lekko powyżej zera. Największy zasięg mają shorty na YT, bele co ma po 1k wyświetleń (najlepiej
@jeden_na_dziesiec: Mój filmik do ubezpieczalni udowadniający, ze łączniki wydechu są do wymiany miał 1,3k wyświetleń. Z kolei filmik już faktycznie nagrany dla beki - z niedziałającym licznikiem dobił do 8k. Czy jestem już youtuberem?
O tyle lipa, że tam nie ma jak tego linkować, bo co z tego, że pokażę coś, jak nie ma linka (bo kto wejdzie w opis). Ale fakt, mogę popróbować.
@smiech2: No, zgadza się, ale podstawą promocji jest po pierwsze duży "przerób". Raz na parę tysięcy ktoś coś kliknie. Mam też Instagram - w porównaniu z YT bieda z nędzą, jeśli chodzi o zasięg, pewnie dlatego, że trzeba założyć konto nawet do samego tylko oglądania treści. A YT każdy
Przed wypuszczeniem aplikacji, która jest faktycznym celem i pomysłem sporo wartym, pewnie się pochwalę jeszcze ze 3-5 mniej lub bardziej ciekawymi apkami.